La IV Jornada Itscool demostra l’alta ocupabilitat i transversalitat dels estudis TIC

21/05/2019

La IV Jornada Itscool, Reptes de present per a generacions futures _School & Business (que un any més ha comptat amb el recolzament de Telecos.cat) servia el passat dimecres per donar resposta a la pregunta de com donen de sí els estudis TIC, posant de manifest l’alta ocupabilitat, la transversalitat i la flexibilitat d’aquest estudis amb exemples d’AECOC, PIMEC, Lidl i Caixa d’Enginyers.

Carles Martín,
president de l’Associació Educativa Itscool, donava la benvinguda als assistents i als ponents animant al sector educatiu i al teixit empresarial a fomentar les vocacions TIC. Així mateix, Martín subratllava la necessitat de reflexionar en les relacions entre empreses i escoles i, específicament, en les necessitats compartides en l’àmbit TIC. Per concloure la seva intervenció, el president d’Itscool destacava el valor afegit que aporta la IV edició de la jornada: conèixer les darreres dades d'inserció laboral d'estudiants TIC; descobrir la important oferta laboral de professionals TIC a tots els sectors; conèixer la feina diària dels professionals TIC a les empreses i, finalment, divulgar les experiències de les empreses per augmentar les vocacions TIC.

Acte seguit, la jornada era inaugurada per Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya. Barbany radiografiava el sector amb diversos informes i dades que aprofundeixen en la situació laboral de la dona a Espanya i Catalunya, posant èmfasi en la necessitat d'incorporar talent TIC, sobretot femení. "Necessitem talent: és una gran oportunitat que no podem deixar escapar. Cal que fem el sector TIC més atractiu en general, però per les dones, noies i nenes en especial", afirmava.
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92