VISITA GUIADA EXCLUSIVA a l'exposició Quàntica del CCCB (13/06; places exhaurides)

17/05/2019

Des de Telecos.cat podem oferir a 20 dels nostres membres la possibilitat de realitzar una visita guiada i gratuïta a l'exposició «Quàntica» del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Aquesta activitat -exclusiva per a associats i associades a Telecos.cat- tindrà lloc el proper 13 de juny a partir de les 16h (trobada a les 15.45h al carrer Montalegre, 5, de Barcelona).
 
L’exposició «Quàntica» aporta les claus per entendre els principis de la física quàntica i ho fa a través del treball creatiu conjunt de científics i artistes. El projecte convida el públic a explorar els nous paradigmes de la ciència moderna, encuriosir-s’hi i valorar-los críticament. 
 
D’una banda, s’hi exposen deu projectes artístics que evidencien que l’impacte de la quàntica va més enllà del domini de la ciència. D’altra banda, s’hi presenten nou finestres que introdueixen el treball de recerca al laboratori i situen el visitant davant de l’assoliment intel·lectual que suposen les teories de la física en contacte amb l’abast dels experiments avançats.

En unir aquests dos itineraris, l’artístic i el científic, es configura un panorama polièdric que planteja noves preguntes i connexions que contribueixen a la comprensió d’una realitat aparentment invisible i l’impacte que aquesta té en les nostres vides.
 
>>Si vols assistir-hi, només cal que enviïs un correu amb l'assumple "Expo Quàntica"serveis@telecos.cat (places exhaurides).
 
>>Si vols saber-ne més entra a www.cccb.org
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92