Telecos.cat, supporting partner de l'Advanced Factories (del 9 a l'11 d'abril amb un 50% de dte. per a associats i invitacions disponibles!)

01/03/2019

Del 9 a l'11 d'abril, el sector de la Indústria 4.0 tornarà a ser protagonista a Barcelona amb Advanced Factories. La tercera edició d'aquesta fira, que torna a comptar amb Telecos.cat com a supporting partner, suposa una excel·lent plataforma dinamitzadora de negocis per al sector industrial a Catalunya.

Aquest esdeveniment preveu reunir més de 12.000 professionals industrials interessats en conèixer les últimes novetats i solucions que mostren les més de 300 signatures expositores, així com els casos d'èxit que es presentaran a l' Industry 4.0 Congress. Una trobada que pretén acostar la digitalització de la indústria amb solucions innovadores i competitives tant per a grans empreses com per a la petita i mitjana empresa industrial.

Com a novetat d'enguany, es presenta l’Industry Start-Up Fòrum. Aquest espai, dedicat a nous models de negoci i als projectes més disruptius per a la indústria, és l'aparador perfecte i el punt de networking per donar-se a conèixer davant de les empreses, inversors i professionals líders en el sector. Concretament, aquest nou fòrum busca projectes disruptius que impactin en les Fàbriques del Futur en tecnologies com la Intel·ligència Artificial, Manufactura Additiva, el Big Data i Analytics, IOT, Robòtica o l'Automatització. Els projectes seran avaluats per un comitè d'experts que valoraran la capacitat de resoldre reptes d'aquests, el lideratge i gestió d'equips, la innovació de les tecnologies i l'escalabilitat i sostenibilitat de l'empresa. Els projectes es poden inscriure fins al pròxim 24 de març.
 
>> Com a supporting partner d'aquest esdeveniment, des de Telecos.cat podem oferir als membres del col·lectiu un 50% de descompte en el preu de les entrades (consulta el CODI a l'apartat Avantatges i Descomptes del web), així com un número limitat d'invitacions, tant de la modalitat Business Pass com Premium VIP (sol·licita la teva a serveis@telecos.cat amb l'Assumpte "Advanced Factories 2019" i et facilitarem el CODI d'INVITACIÓ -s'assignaran per rigoròs ordre de petició-).
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92