PROMOCIÓ: Preu especial per a socis en les entrades a l'European Blockchain Convention (29 de novembre)

05/09/2018Gràcies a un acord de col·laboració, des de Telecos.cat podem oferir als membres del col·lectiu un descompte especial en el preu de les entrades de la primera edició de la European Blockchain Convention, que tindrà lloc el proper 29 de novembre a Barcelona i preveu reunir més de 500 assistents arribats de tota Europa. Aquesta convenció comptarà amb les ponències de més de 50 experts que debatran sobre el present i el futur de la tecnologia Blockchain, els principals casos d'ús i la regulació més recent.
 
Es tractaran qüestions com la identitat digital (descentralitzada) en el nou internet del valor, el sorgiment de les ICOs (Initial Coin Offering) com a nou vehicle de finançament, i les repercussions de l'emissió de moneda digital per part dels Bancs Centrals. Altres panells parlaran sobre els casos d'ús en logística, la indústria sanitària i per descomptat en l'Internet de les Coses (consulta el programa complet al següent enllaç).

Alguns dels ponents que participaran en aquesta edició són Catalin Sorin Ivan, Membre del Parlament Europeu; Thomas Moser, conseller del Banc Nacional de Suïssa; Marta Piekarska, directora d’Ecosistema d'Hyperledger; Michael Kumhof, Banc Central d'Anglaterra; Cristina Carrascosa, membre del EU Blockchain Observatory and Forum; Virginia Cram Martos, Blockchain Project Leader de les Nacions Unides; Lory Kehoe, Managing Director a ConsenSys; Eneko Knorr, emprenedor i business angel.

>> Si ets membre de Telecos.cat pots adquirir les entrades amb 110€ de descompte fent servir el codi que trobaràs a l'apartat Avantatges i Descomptes del nostre web.
 
+info sobre aquest esdeveniment a http://eblockchainconvention.com/ 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92