Participem al 2º International Forum on Professional Engineering a Toulouse de la mà de l'AQPE

12/06/2018

El passat divendres, 8 de juny, l’Ecole Nationale de l’Aviation Civile (ENAC) de Toulouse (França) acollia la celebració del 2n International Forum on Professional Engineering, com a continuació de l’anterior celebrat el 2017 a Barcelona i organitzat per l'AQPE i l'AIPE.

Aquest 2n Fòrum ha estat organitzat per la SNIPF (Société Nationale des Ingénieurs Professionnels de France) a Toulouse, capital europea de l’aeronàutica i l’espai. Telecos.cat hi ha estat present amb la participació de Josep Grinyó, vocal de la Junta directiva i membre del Comitè Avaluador de l’AQPE. També hi assistien Josep Canós, degà del COEIC i vicepresident de l’AQPE; Francesc Gonzalez, director general de l’AQPE; Joaquim Llagostera, secretari del CECCP i membre del Comitè de Direcció de l’AQPE; Toni Molina, secretari general de l’AQPE; Josep Maria Montagut, vocal de l’AEIC i membre del Comitè Avaluador de l’AQPE; Ma. de los Angeles Pita, gerent del CETIG i membre del Comitè de Direcció de l’AQPE i Elisabet Rodriguez, coordinadora de l’AQPE.
 
Aquest segon fòrum ha reunit, com a l'edició anterior, delegacions d’enginyers experts de França, Alemanya, Espanya, Itàlia i Holanda.

Els experts internacionals han detallat el model de certificació professional d’enginyers dels seus països. S’ha ressaltat la importància de la certificació per competències per al món professional de l’enginyeria, per a les empreses, per a les administracions i per a la societat en general.

El sistema de certificació neix com una necessitat de resposta a la identificació dels professionals millor capacitats, i ajuda a distingir els bons enginyers, així com la importància de generar un marc internacional de certificacions professionals a nivell europeu.

Després de les presentacions es va celebrar un dinar i finalment es van visitar les instal·lacions de l’Ecole Nationale d’Aviation Civile a Toulouse.

Aquesta jornada continuarà a Itàlia l’any 2019 i a Holanda l’any 2020, per donar continuïtat a aquest acte anual de tots els enginyers professionals europeus. 
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92