Celebrem el "Dia del Professional Engineer 2018"

24/05/2018

El passat divendres, 18 de maig, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports acollia la celebració del 1r Dia del Professional Engineer, acte promogut per l'AQPE amb la col·laboració de Telecos.cat. Aquesta jornada tindrà continuïtat l'any que ve a Madrid, amb l'organització a càrrec de l'Asociación de Ingenieros Profesionales de España (AIPE), amb la idea d’anar alternant seu.

Amb presència de més de 50 professionals de l’enginyeria dels diferents àmbits, Oriol Altisench, president de l’AQPE, va obrir l’acte referint-se a l’èxit del  1r Fòrum Internacional del Professional Engineer, que es va celebrar el maig del 2017, i recordant que el proper 8 de juny, l’associació SNIPF (Societé Nationale des Ingenieurs Professionnels de France), celebra en les instal·lacions de l’Ecole Nationale d’Aviation Civile de Toulouse el segon Fòrum, agafant el relleu que esperem en el 2019 prendrà l’Associació italiana i el 2020 l'holandesa.

Francesc Gonzalez, Director de l’AQPE va explicar els convenis de reconeixement signats amb AIPE, amb SNIPF (França) i amb KIVI (Holanda), pels quals els enginyers certificats AQPE poden ser automàticament reconeguts com a membres de l’Associació Francesa o com a Chartered Engineers i aviat també Incorporated Engineers per l’associació holandesa KIVI. També es va projectar un vídeo amb missatge gravat del secretari general de l'AIPE Juan Zaforas, donant les gràcies i la benvinguda a tots els assistents.

Durant la jornada, es van comentar, a més, els acords que s’estan preparant amb els enginyers de IMechE (The Institution of Mechanical Engineers a Anglaterra), els italians CERT’ing i els portuguesos Ordem dos Engenheiros (OE), cadascun d’ells en diferent nivell o modalitat, però acords que van configurant un escenari europeu de la Certificació Professional dels enginyers liderat per l’AQPE.

Va intervenir també Joaquim Rubio, enginyer que va explicar la seva trajectòria professional com a director de RRHH de grans empreses multinacionals gràcies a la seva certificació amb el HR Certification Institute dels Estats Units.

També va intervenir Josep Lluís Armenter, director general d’Aigües de Terrassa, que va explicar la importància que té per a AGBAR el concepte de la certificació dels seus tècnics i els acords de col·laboració amb la seva Escola de l’Aigua.

Finalment, es van lliurar els carnets de Professional Engineer als assistents certificats per l’AQPE i una la tablet a la guanyadora de l’enquesta realitzada per l’AQPE, l’enginyera de camins d’ADIF Sílvia Pérez del Caño.
 
>>GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92