Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


CELEBREM SANT JORDI: Presentació dels llibres d'Andreu Veà i Enric Barba (18 d'abril)

28/03/2018

Tal i com vam fer fa dos anys, enguany Telecos.cat vol celebrar Sant Jordi d'una forma especial. El proper 18 d'abril a partir de les 19h (just quan acabi l'Assemblea General Ordinària), la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (un espai emblemàtic ubicat al carrer Hospital, núm. 56 de Barcelona) acollirà l'acte de presentació dels llibres d'Andreu Veà i Enric Barba, enginyers membres del nostre col·lectiu.

Concretament Veà (biògraf d'Internet i emprenedor, recentment guardonat amb el Premi Salvà i Campillo a la Personalitat destacada) ens descobrirà la seva obra  (en llibreries a finals de maig) "Tecnología para andar por casa", un llibre pensat per solucionar la «vida digital» de qualsevol ciutadà a través d'una sèrie de preguntes i dubtes que sorgeixen freqüentment a qualsevol persona que utilitzi una tecnologia en l'àmbit d'Internet, telefonia, informàtica, vídeo, fotografia, connectivitat, oci o salut, entre d'altres (els membres de Telecos.cat podeu encarregar el llibre, l'ebook o un lot de tots dos amb dedicatòria a un preu especial).).

Pel que fa a Barba (expert en les metodologies més avançades en gestió integral de la qualitat -ha pilotat la Divisió B2B de
Cirsa Corporate Corporation i ha exercit càrrecs directius a Terra, Sony, Roca i Philips), ens presentarà la segona edició de la seva obra -co-escrita amb José Ramón Magarzo-, "Cómo gestionar la innovación", on analitza de forma rigurosa els aspectes bàsics en tot procés innovador, com l'estratègia, la gestió del talent, la metodologia i la cultura empresarial, així com el retorn de les inversions en innovació (podreu adquirir aquest llibre el mateix dia 18 i rebreu de regal “¡Ahora innova! Coraje y método para la innovación”).

Després d'una breu presentació, els assistents intercanviarem impressions i punts de vista amb els autors. Per acabar faremuna copa de cava, que servirà per commemorar per avançat la diada de Sant Jordi.

Podeu venir acompanyats i rebreu una rosa com a obsequi!

>>Si vols participar d'aquesta activitat (exclusiva per a socis, que poden venir amb un acompanyant) envia un correu electrònic a serveis@telecos.cat o inscriu-te a través del següent formulari (les places són limitades).

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
06 juny 2023 - Women in Data Science

06 juny 2023 - Transport públic i nova mobilitat

08 juny 2023 - WomenTech23: Tecnología y liderazgo femenino

08 juny 2023 - Jornada anual de la comunitat DCA-NewSpace

08 juny 2023 - Workshop Estratègia de Catalunya cap a la dècada digital i el seu impacte a les PIMES

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.84