Telecos.cat crea la figura del "Corporate member" per dotar de valor les empreses del sector

14/03/2018A banda d'oferir els millors serveis i defensar els interessos dels enginyers de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-audioviusual del país, des de Telecos.cat volem dotar també les empreses del sector TIC de més valor, ajudant-les a vendre i ser més competitives . Per aquest motiu, hem creat la nova figura del "Corporate member", que permet incorporar al col·lectiu empreses que comptin amb enginyers TIC entre els seus treballadors i que vulguin accedir a tota una sèrie de serveis exclusius.
 
Així, les empreses associades a Telecos.cat, podran:
  • Inserir, a les comunicacions i ofertes que faci l’empresa, el logotip “Corporate Member” de Telecos.cat amb el número de registre que l’acredita. Això vol dir, que els projectes que fa l’empresa estan dissenyats per enginyers titulats i que són membres de Telecos.cat. 
  • Oferir més consistència a l'empresa, amb enginyers ben formats, informats i més actius i presents a les xarxes. 
  • Aparèixer al directori web de Telecos.cat amb el seu número d’identificació. 
A més, des de Telecos.cat, acreditarem que l'empresa:
  • Disposa d’enginyers associats a Telecos.cat, amb les corresponents Pòlisses de Responsabilitat Civil Professional (PRCP), que cobreixen, de facto, la majoria d’activitats que duem a terme els enginyers. 
  • Desenvolupa la seva activitat dins el marc del sector TIC, de les telecomunicacions, electrònica i multimèdia-audiovisual.
  • Registra habitualment els sus treballs amb el “Certificat d’Actuació Professional (CAP)”, ja siguin aquests: informes, dictàmens, auditories, projectes, pressupostos i/o peritacions
Tanmateix, les empreses membres de Telecos.cat tindran accés a tota una sèrie d'assegurances especialitzades en condicions molt avantatjoses; podran participar a totes les jornades de referència que organitzem com a col·lectiu (incloent el nou fòrum semestral d'aliances d'accés exclusiu a empreses); gaudiran d'un pla de formació a mida i dels serveis associats a la borsa de treball (gestió d'ofertes i preselecció de candidatures); tindran accés a un preu exclusiu al certificat AQPE (certificat de competència professional reconegut internacionalment que acredita els coneixements i l’experiència professional dels enginyers); i podran rebre assessorament jurídic, serveis “out-plan” de gestió de viatges d’empresa, així com serveis d’impressió sostenible.
 
Tot plegat per una quota d'alta de només 60 euros més una quota anual de 120€ x núm. d’enginyers de l’empresa acollits al programa (un mínim de dos).
 
No esperis més i fes la teva empresa "Corporate member"!
 
>>Accedeix al formulari d'alta
>> Descarrega't catàleg amb tota la informació

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
25 juny 2024 - Visita tècnica a TV3

25 juny 2024 - Jornada La nova economia de l'espai: oportunitats multisectorials

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92