Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Comunicat de la Junta del CETC

08/05/2013

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha dictat la sentència nº 83/2013 en la que es pronuncia en relació amb el recurs contenciós-administratiu interposat pel Colegio Oficial de Ingenieros de Telecomunicación (COIT) contra l’Administració de la Generalitat de Catalunya i el nostre Col·legi d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (CETC) fallant que: “El Decreto del Gobierno de Cataluña 140/210 de 11 de octubre por el que se constituía el CETC se declara no ajustado a derecho y se anula”. L’argumentació i sustentació de la resolució es basa en arguments relacionats amb defectes formals de la convocatòria i celebració de l’assemblea on va ser aprovada la sol·licitud de constitució del CETC.

La Generalitat de Catalunya està gestionant la interposició del corresponent recurs de cassació davant el Tribunal Suprem, i nosaltres estem valorant les actuacions a emprendre. Ara bé, mentre no hi hagi una sentència en ferm, el CETC segueix sent l’únic Col·legi reconegut a Catalunya i segueix legalment operatiu i treballant dins la legalitat vigent.

Ens trobem en un moment crucial amb Bolonya, Òmnibus, la crisis econòmica i el procés de canvi de models del nostre país i d'Espanya, que marcaran un nou escenari professional, del nostre sector i del país. El nostre col·lectiu ha de poder transmetre les seves opinions i fer-se escoltar. Ara més que mai, cal mantenir els objectius fundacionals del CETC i de l’Associació Catalana d’Enginyers de telecomunicació (ACET). El nostre Col·legi i la nostra Associació seguiran promocionant i fent  créixer la professió, generant oportunitats per al col·lectiu i defensant els interessos dels enginyers i enginyeres de telecomunicació de Catalunya, i també els del propi país.

Finalment, us comuniquem la nostra voluntat de seguir treballant, i ara encara amb més empenta, per tal de consolidar la voluntat dels més de 1000 companys i companyes que integrem el Col·legi i Associació i poder construir així una institució que ens representi a tots des de la proximitat i amb plena capacitat d’actuació.

Som i Serem!
Junta del Col·legi d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
06 juny 2023 - Women in Data Science

06 juny 2023 - Transport públic i nova mobilitat

08 juny 2023 - WomenTech23: Tecnología y liderazgo femenino

08 juny 2023 - Jornada anual de la comunitat DCA-NewSpace

08 juny 2023 - Workshop Estratègia de Catalunya cap a la dècada digital i el seu impacte a les PIMES

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.84