Compte enrere per a l'IoTSWC (invitacions i descomptes per a membres de Telecos.cat)

13/09/2017

Ja falta menys d'un mes per celebrar la tercera edició de l'Internet of Things Solutions World Congress (IoTSWC), l'esdeveniment internacional líder a internet de les coses d'aplicació industrial (IoT) i l'únic que combina espai d'exposició, transferència de coneixement, bancs de proves i networking professional al més alt nivell. Del 3 al 5 d'octubre, Fira de Barcelona reunirà els principals experts i empreses per presentar els últims productes i aplicacions d'aquesta tecnologia disruptiva en múltiples sectors i àmbits d'activitat.

Us recordem que com a ambassadors d'aquest esdeveniment, des de Telecos.cat podem obsequiar tots els membres del col·lectiu amb una acreditació gratuïta a la zona expositiva i un 50% de descompte per a les acreditacions al Congrés registrant-se a la seva web amb els CODIS que trobareu a l'Apartat Avantatges i Descomptes del nostre web.

Entre els expositors de l'IoTSWC 2017 destaquen firmes com ABB, Accenture Digital, Analog Devices, Deloitte, Google Cloud, Honeywell, Huawei, Intel, Microsoft, SAS, Schneider Electric, Telit, Vodafone, Wipro, Amazon web services, Everis, Fiware, Harting , HBC, Hewlett Packard, IOT Works-Kaspersky, Microsoft, National Instruments, Nokia, Optimal Plus, Orange, PTC, Red Hat, Sigfox, Telefonica, Thales, T Systems, i Yokogawa. A més, l'IoTSWC inclourà una àrea amb demostracions en directe amb què empreses i institucions mostraran el funcionament real d'11 aplicacions de l'Internet industrial.

Com a plat fort, el programa congressual, en el qual participen més de 250 ponents, tractarà de solucions IOT per a diferents sectors: Fabricació industrial, Energia i Subministraments, Transport connectat, Salut, Construcció i infraestructures, Indústria oberta i Blockchain.
 
Entre els ponents destaquen John Ellis, tecnòleg i anterior responsable del programa de Desenvolupament de vehicle connectat de Ford; Mikko Hypponen, expert en seguretat cibernètica i director d'investigació de F-Secure Corporation; Joe Paradiso de MiT Media Lab, professor d'Arts i Ciències dels Mitjans de Comunicació; Joe Spagnoletti, expert en tecnologia i ex vicepresident sènior i CIO de la Campbell Soup Company; Mark Matthews, director de Customer Planning Operations d'American Airlines; Nadim Tawileh, director de Producte enConnected Retail de Google, i Carlos García-Galán, cap de Missió i Integració de Sistemes de MPCV de la NASA.

>>Consulta el programa de conferències del IoTSWC 2017 aquí.

Així mateix, dins de l'IoTSWC tindran lloc dos importants activitats que complementaran el programa congressual i que aportaran altres 115 ponents de 18 països: Blockchain Solutions Forum i la ICO2017&Crypto Economy Conference.

>>Pots consultar el programa específic de les conferències de blockchain i cryptoeconomy aquí.
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92