Lliurem els I Premis Indústria 4.0 al II Fòrum Indústria 4.0

08/06/2017

La Comissió Indústria 4.0 dels Enginyers de Catalunya -que constitueixen els enginyers industrials, informàtics, de telecomunicacions, agrònoms i de camins- organitzava divendres 2 de juny el II Fòrum Indústria 4.0, un esdeveniment obert a tots els enginyers i a la societat en general que tenia lloc a l'Espai Endesa de Barcelona i comptava amb la participació del secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat, Jordi Puigneró.
 
Durant la trobada es van donar a conèixer les novetats de la Fira de Hannover Messe, que es va celebrar entre el 24 i el 28 d’abril, de la mà dels representants dels grups de treball en robòtica, fabricació additiva, la IoT, el software i la ntralogística.

Els ponents van assenyalar el protagonisme dels robots col·laboratius o“cobots” en la fira alemanya, així com les plataformes digitals per optimitzar el funcionament d’aquests. 
 
L’edició d’enguany servia a més per lliurar el primer Premi Indústria 4.0 a Industrias Puigjaner (DENN), guardó que neix amb la voluntat de reconèixer la contribució de les empreses que estan duent a terme iniciatives i projectes innovadors en aquest àmbit a Catalunya. L’empresa guanyadora aprofita l’anàlisi de dades en la fabricació de maquinària per deformació de metall per rotació.

Els accèssits els van rebre el servei ENGIDI S.L., que implementa la indústria 4.0 en la seguretat dels treballadors, i Salicrú S.A., que, amb el sistema Odyssey, vol oferir un producte cent per cent digitalitzat a partir d’un procés de recollida de dades. Finalment Laura Carnicero, gerent de Formació SEAT, rebia la Menció Especial per al projecte de formació de l’empresa d’automoció que incideix en la importància de la quarta revolució industrial. 
 
>> ACCEDEIX  A LES DIFERENTS PONÈNCIES
 
 
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92