PROMOCIÓ: Invitacions i entrades amb descompte a l'IND+I, la trobada anual sobre indústria i innovació de Viladecans

10/04/2017

Gràcies a un acord de col·laboració amb la organització, des Telecos.cat podem oferir als membres del col·lectiu un número limitat d'invitacions i un descompte del 50% de descompte en el preu de les entrades a la segona edició de l'IND+I. Es tracta de la trobada anual sobre indústria i innovació de Viladecans que el proper 26 d'abril pretén convertir-se en l’esdeveniment de referència a Catalunya en l’àmbit de la divulgació i la discussió de tendències i innovacions industrials i les polítiques d’innovació i competitivitat que les poden impulsar.
 
Si vols aconseguir la teva teva invitació envia un correu amb l'assumpte IND+I a serveis@telecos.cat (les assignarem per rigurós ordre de sol·licitud). Si no arribes a temps i t'interessa assistir-hi, per ser membre de Telecos.cat tens un 50% en el preu de l'entrada (trobaràs l'accés al registre amb descompte a l'Apartat Avantatges i Descomptes del web). 
A Ca n’Alemany (Viladecans) es reuniran figures capdavanteres del món empresarial, tecnològic, públic i acadèmic que, amb els seus coneixements, opinions i aportacions, mostraran els camins que s’obren en l’horitzó de la indústria en el nostre planeta i faran pensar en com canviarà la nostra vida i la nostra economia com a consequ¨ència.

L’IND+I 2017 és una cita ineludible per a grans i petites empreses innovadores. Per a empreses amb inquietuds d’explorar nous mercats. Per a governs territorials. Per a responsables de polítiques públiques de promoció econòmica i innovació. Per a la comunitat universitària i per a consultors i experts de l’àmbit. I també per a responsables de centres tecnològics, parcs científics i grups d’investigació orientats a portar al mercat les seves descobertes.

Si vols estar a l’última en indústria i innovació i compartir la reflexió sobre el futur que suposaran per a la nostra societat, has de ser
el primer en inscriure’t a l’INDI+I 2017. 
 
>>Descarrega el programa en PDF.
>>Més informació a http://indi.cviladecans.cat/ 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92