Passi gratuït i 50% de dte. per a l'esdeveniment més gran del món enfocat a l'IoT industrial!

14/03/2017

Com a ambassadors de l’IoT Solutions World Congress, des de Telecos.cat podem obsequiar tots els membres del col·lectiu amb una acreditació gratuïta a la zona expositiva i un 50% de descompte per a les acreditacions al Congrés registrant-se a la seva web  abans del 20 de març amb els CODIS que trobareu a l'Apartat Avantatges i Descomptes del nostre web.

L'IoTSWC (que tindrà lloc a Barcelona del 3 al 5 d'octubre), és l'esdeveniment líder internacional que uneix l'Internet de les Coses amb la Indústria.

Què ofereix l'esdeveniment?

  • Un congrés enfocat en solucions per a la indústria i casos d'èxit de les següents àrees especialitzades: Manufactura, Energia&Serveis, Transport Connectat, Salut, Construcció&Infraestructura, i Indústria Oberta (Retail, Agricultura, Mineria, Hostaleria i altres indústries). El programa comptarà amb més de 250 ponents d'alt nivell. Descobreix aquí les primeres ponències confirmades.
    El termini d'inscripció per participar com a ponent està obert. No perdis l'oportunitat de convertir-te en ponent del més complet congrés sobre l'IoT industrial del món. Participia com a ponent.
     
  • Participa com a sponsor expositor i podràs connectar amb més de 10.400 visitants, arribar a nous mercats i guanyar exposició mediàtica. Aquestes són algunes de les companyies que ja han confirmat la seva participació: Accenture Digital, Dell Technologies, FIWARE, Honeywell, Huawei, Intel, IoT WoRKS - HCL, Kaspersky Lab, National Instruments, Optimal+, TechMahindra, Telit, Vodafone i WiPro.
  • Registra't com a visitant i accedeix a més de 20.000m2 de zona expositiva, amb especial protagonisme de la zona de Testbeds, solucions industrials en acció mai abans vistes al mercat. Participa en les múltiples activitats de networking com l''IoT Reception', esdeveniments paral·lels organitzats per partners, el 'Brokerage Event' o la ‘IoT Solutions Awards Gala’, on es premiaran les millors solucions desenvolupades al llarg de l'any. Una oportunitat per contactar amb els líders de la indústria i la tecnologia.
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
25 juny 2024 - Visita tècnica a TV3

25 juny 2024 - Jornada La nova economia de l'espai: oportunitats multisectorials

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92