Reconeixement especial a "Tecnonews" a #lanit2017 en motiu del seu 10è aniversari

09/02/2017

La 22a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, esdeveniment de referència del sector TIC que tindrà lloc el proper 23 de febrer a l’Auditori, farà un reconeixement especial a la publicació digital Tecnonews (www.tecnonews.info), que enguany commemora els seus deu anys d’història.

Amb aquest reconeixement, l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) volen retre un petit homenatge a aquesta plataforma d’expressió i col·laboració de referència entre els diferents agents del sector TIC, impulsada el 2007 per l’Enginyer de Telecomunicació, Carles Martin Badell. 

Amb 500 números editats, més de 7.500 notícies publicades, 1.000 articles d'opinió, més de 50 entrevistes i una base de dades de 15.000 subscriptors, Tecnonews ha assolit amb escreix l’objectiu pel qual va néixer: promoure el desenvolupament del sector de les TIC a l’Estat espanyol i els països de parla hispana, sobre la base de garantir la lliure informació.

Lliurament de premis i conferència doble

Com és habitual, la Nit serà alhora el marc de lliurament dels premis Salvà i Campillo, Alan Turing, del Premi Cisco a la Transformació Digital i del Premi d’Honor. A més, enguany com a novetat, la organització lliurarà el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC (el nom dels guanyadors es desvetllarà en el decurs de la mateixa cerimònia).

Prèviament tindrà lloc una doble conferència: una sobre Computació Quàntica, a càrrec de José Ignacio Latorre (Catedràtic de Física Teòrica a la UB i professor al  Centre de Tecnologies Quàntiques de Singapur), i l’altra sobre el Programa Galileu de l’Agència Espacial Europea, a càrrec de Xavier Benedicto (Enginyer de Telecomunicació i director d’aquest programa). Pel que fa al tancament de la Nit, està prevista la participació del MHP de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de la MHP del Parlament, Carme Forcadell.

 
>> Més informació i inscripcions a www.lanit.cat  

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92