Cisco lliurarà el “Premi a la Transformació Digital” a #lanit2017

02/02/2017

El proper 23 de febrer, l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà una nova edició de “La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.

La 22a Nit, que organitzen conjuntament l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF) -i és el marc de lliurament dels premis Salvà i Campillo, Alan Turing, del Premi a la Comunicació i del Premi d’Honor-, tornarà a comptar enguany amb el Premi Cisco a la Transformació Digital, que la multinacional lliurarà a aquella entitat, institució o empresa de Catalunya que hagi contribuït de forma notable al llarg de 2016 al desenvolupament de la societat digital, concebint, definint i/o dissenyant iniciatives  transformadores d'àmbit local, nacional i/o internacional. L’any passat aquest guardó va recaure en Jordi Escalé, llavors director-gerent del CTTI (foto).

Com passa amb la resta de premiats, el nom del guanyador es desvetllarà en el decurs de la mateixa Nit, que en aquesta 22a edició estarà presidida pel Molt Honorable President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la Molt Honorable Presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Després de més de dues dècades, la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica s’ha consolidat com a  punt de partida de les activitats del sector a Barcelona (té lloc una setmana abans del Mobile World Congress) i com a la primera gran trobada de l’any de networking entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del món TIC del país.

+info, programa i inscripcions a www.lanit.cat  

 


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92