ET CONVIDEM al V Congrés d'ISACA BCN: "IOT o Internet of Everything: Aspectes clau per a la Ciberseguretat, Sobirania de les dades i la Regulació".

10/10/2016


Gràcies a l'acord de col·laboració que tenim amb ISACA Barcelona, podem oferir a fins a 20 membres del col·lectiu l'entrada gratuïta al V Congrés "Valor i Gestió Garantida", que l'associació organitza en el marc de l'IOT Solutions World Congress de Fira de Barcelona.
 
La jornada, que tindrà lloc el 26 d'octubre sota el lema "IOT o Internet of Everything. Internet of Things: Aspectes clau per a la Ciberseguretat, Sobirania de les dades i la Regulació", reunirà destacats protagonistes dels àmbits de sistemes d'informació, ciberseguretat i auditoria, pertanyents tant a l'empresa privada com a organismes públics, que exposaran les claus que ens permetran assumir un horitzó d'innovació i qualitat amb valor i gestió garantida.
 
Si no us voleu perdre aquesta cita de referència, sol·liciteu el CODI D'INVITACIÓ enviant un correu a serveis@telecos.cat amb l'Assumpte "V Congrés ISACA" (seran assignats per rigorós ordre de sol·licitud).
 
ISACA Barcelona és una entitat sense ànim de lucre reconeguda internacionalment com a líder d’opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). 
 
>> Descarrega el programa provisional
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92