PROMOCIÓ: Aconsegueix el teu 'full pass congress' (valorat en 995 euros) per a l'IoTSWC!

14/09/2016

Fruit de l'acord de col·laboració amb la organització i com a ambassadors d'aquest esdeveniment, des de Telecos.cat podem oferir a fins a 4 membres del col·lectiu la possibilitat d'aconseguir un full pass congress (valorat en 995 euros) per a la segona edició edició de l'IoT Solutions World Congress (IOTSWC), que se celebrarà a Barcelona del 25 al 27 d'octubre.

Si voleu participar del sorteig, envieu un correu electrònic a serveis@telecos.cat amb l'assumpte "Sorteig IOTSWC" abans del 30 de setembre. El dia 3 d'octubre comunicarem el nom dels guanyadors. 

D'altra banda, recordeu que per aconseguir la vostra entrada gratuïta a la zona d'expositors (valorada en 60 euros), heu de fer servir el CODI PROMOCIONAL que trobareu a l'apartat Avantatges i Descomptes del nostre web. Si esteu interessats a participar també del Congrés i no aconseguiu el passi gratuït, us oferim un CODI DESCOMPTE del 50%. En tot dos casos la inscripció l'heu de fer a través del següent enllaç.
 
D'altra banda, aquesta edició Telecos.cat tindrà una presència destacada a la Fira, amb un estand propi que funcionarà com a punt de trobada i promoció professional per a tots els membres del col·lectiu (us anirem informant).
 
L'IOTSWC celebrarà la seva propera edició al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Organitzat per Fira de Barcelona en associació amb l'Industrial Internet Consortium (CII), la fira i conferència tenen com a objectiu superar els registres previs connectant tecnologia i indústria i creant la millor plataforma possible perquè empreses i experts abordin junts estratègies i projectes de desenvolupament de l'internet industrial. 
 
Trobaràs més informació sobre l'IOTSWC a www.iotsworldcongress.com.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92