L'IoT Solutions World Congress anuncia l’estructura i contingut del seu programa de conferències de 2016 (entrada gratuïta a la zona d'expositors i descompte del 50% al congrés per a socis de Telecos.cat)

24/05/2016

Fira de Barcelona ha revelat els principals temes de la propera edició de l'Internet of Things Solutions World Congress (IOTSWC), l'esdeveniment líder en IoT industrial. Durant tres dies (del 25 al 27 d'octubre), el programa s'estructurarà en sis mercats verticals clau: Manufacturing, Transportation & Logisitics, Healthcare, and Energy & Utilities as well as Innovation & Technology and Business Transformation. Celebrat al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, ​​l'esdeveniment ofereix la possibilitat de connectar ràpidament tecnologia, solucions i aplicacions en un entorn industrial.

Fruit de l'acord de col·laboració amb la organització i com a ambassadors d'aquest esdeveniment, des de Telecos.cat podem oferir a tots els membres del col·lectiu la possibilitat d'assistir de franc a la segona edició edició d'aquest saló.

Per obtenir la vostra entrada gratuïta a la zona d'expositors (valorada en 60 euros), heu de fer servir el CODI PROMOCIONAL que trobareu a l'apartat Avantatges i Descomptes del nostre web. Si esteu interessats a participar també del Congrés, us oferim un CODI DESCOMPTE del 50% (abans del 20 de juny). En tot dos casos la inscripció l'heu de fer a través del següent enllaç. 

Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l'Industrial Internet Consortium (IIC), el saló i conferència abordarà alguns dels reptes als quals s'enfronten avui les empreses en valorar els beneficis de l'adopció de les tecnologies IOT industrials i comencen a posar en pràctica la seva adaptació a l'internet industrial. Temes com el rendiment d'actius, manteniment predictiu, propietat industrial de les dades i interoperabilitat seran clau per a aquelles empreses que estan dissenyant el pas des de sistemes antiquats i seran protagonistes durant els tres dies de congrés.

Alguns altres dels temes analitzats són Vehicles autònoms i connectats, mobilitat intel·ligent i Ús i gestió d'avions no tripulats i Transport col·lectiu (Transportation); Monitorització remot, Sanitat mòbil i interoperabilitat dels dispositius de Salut (Healthcare); Eficiència energètica, energies renovables i Seguretat i generació distribuïda (Energy & Utilities); Estàndards i Metodologies, Edge Computing, Plataformes intel·ligents, sistemes i arquitectures (Innovation & Technology); i la transformació de negocis, Convergència TIC / Iot, Noves fonts d'ingressos, i Finances i Finançament (Business transformation).

>>Més informació a www.iotsworldcongress.com

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92