Col·laborem amb el Future Industry Congress, el congrés sobre la indústria avançada, digital i connectada! (14 i 15 de juny)

12/05/2016


Coma a entitat col·laboradora del Future Industry Congress, des de Telecos.cat us convidem a participar a aquesta gran trobada que celebra la seva 1ª Edició els propers dies 14 i 15 de juny a CaixaForum Barcelona.

“Future Industry Congress” és el congrés sobre indústria avançada, digital i connectada. Un espai a on conèixer les tendències i l’estat de l’art tecnològic de la fabrica del futur i la quarta revolució industrial. Recull la tradició de difusió tecnològica que tant ASCAMM com BDigital realitzaven abans de la fusió en el Centre Tecnològic Eurecat. Aquest congrés prendrà el relleu del BDigital Global Congress, referent a Catalunya sobre innovació digital que l’any passat va celebrar la seva 17a edició, i el Forum Ascamm, esdeveniment dedicat a la innovació en el sector industrial que va celebrar 10 edicions el 2015.

El Congrés està organitzat per Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya, que neix de la integració de diversos centres tecnològics catalans entre els quals hi ha: Barcelona Digital, Barcelona Media, Ascamm, Cetemmsa i CTM, i que engloba àmbits de coneixement transversals amb la finalitat d’acostar els avenços i les darreres tecnologies al teixit empresarial per confluir en solucions de més alt valor afegit.
 
>>Més informació i inscripcions a:  http://futureindustrycongress.com/ca/ 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92