Aconsegueix ja la teva invitació per al BizBarcelona: el saló que connecta persones per dinamitzar l'economia (1 i 2 de juny)

03/05/2016Des de Telecos.cat podem oferir als associats que estiguin interessats invitacions per assistir de franc a la propera edició del BizBarcelona, que tindrà lloc l'1 i 2 de juny al Recinte Montjuïc de Fira Barcelona. Sota el lema "Connectem persones per dinamitzar l'economia", el saló s'ha consolidat com a la principal plataforma que recolza emprenedors, pimes i autònoms que busquen i troben oportunitats de negoci, assessorament, finançament, inspiració i suport.
 
L'edició d'enguany s'estructura en tres grans àrees:
  • BizEmprèn: on els emprenedors hi trobaran solucions, inspiració i finançament per a materialitzar les seves idees i projectes de negoci.
  • BizPimes: que es presenta com un fòrum de coneixement i solucions per promoure la capacitat de créixer, innovar i exportar de les petites i mitjanes empreses, el que es reflecteix en la creació de llocs de treball
  • BizEconomiaSocial: l'espai per als emprenedors socials que volen innovar en models de negoci allunyats dels tradicionals. En aquesta àrea s'abordaran temes relacionats amb l'economia col·laborativa: el fet de compartir recursos, de poder fer més amb menys.
>> Si no et vols perdre aquesta edició de BizBarcelona, sol·licita ja el teu CODI D'INVITACIÓ enviant un correu a serveis@telecos.cat amb l'Assumpte "BizBarcelona".
 
>> Tota la informació i inscripcions a www.bizbarcelona.com/

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92