SAVE THE DATE: El 17 de maig celebrem el #DiaMundialTIC parlant d'Emprenedoria amb impacte social

20/04/2016


Amb motiu del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la Informació -que aquest any centra la seva atenció en el paper que els emprenedors TIC (start-ups i PIMEs) juguen com a impulsors de solucions innovadores que contribueixen  a un creixement econòmic sostenible i inclusiu- l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) organitzen la taula rodona “Emprenedoria TIC amb impacte social”, acte emmarcat dins les activitats de la Unió Internacional de les Telecomunicacions (ITU) per celebrar aquesta efemèride (més informació a: http://www.itu.int/en/wtisd/2016/).

 
Aquesta activitat, que tindrà lloc el mateix dimarts 17 de maig de 12 a 14h a l'Espai Mobile World Centre de Barcelona, comptarà, com és habitual, amb la intervenció via vídeo del secretari general de la ITU, Houlin Zhao. Pel que fa a la taula rodona, hi estaran representades la Fundació Mobile World Capital, Telefònica, i descobrirem dos projectes TIC amb impacte social de la mà dels seus impulsors. Tot plegat amb Toni Mascaró (president de Barcelona Loves Entrepeneurs -BLE- i director d'eMascaró) com a moderador. Una copa de cava servirà per acompanyar el networking final. 
 
>>Si no et vols perdre el #DiaMundialTIC reserva ja la teva plaça (inscripció gratuïta amb places limitades)Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92