El 21 d'abril: celebrem Sant Jordi! (amb rosa de regal i sorteig de llibres)

13/04/2016

Aquest any des de Telecos.cat volem celebrar Sant Jordi d'una forma especial. El proper 21 d'abril a partir de les 18h, la Sala Noble de la nostra seu (Pl. Ramon Berenguer el Gran, 1, Barcelona) acollirà l'acte de presentació dels llibres d'Agustín Argelich i Manel Medina, enginyers membres del nostre col·lectiu.
 
Concretament Medina (que és catedràtic de la UPC, expert en ciberseguretat i membre i assessor de nombrosos organismes internacionals) ens descobrirà la seva obra "Cibercrimen", co-escrita amb la periodista Mercè Molist, i recomanada als usuaris de mòbil, ordinadors, tauletes tàctils i altres aparells amb connexió on-line (és a dir, a tothom!). Amb aquest llibre, aprendrem a moure'ns pel ciberespai, sense exposar-nos innecessàriament al cibercrim (+info al següent enllaç).
 
Pel que fa a Argelich (reconegut consultor internacional en TIC i únic membre de l'Estat de la junta directiva de la Society of Communications Technology Consultants), ens presentarà "Analizar, actuar y avanzar", obra on transmet el seu pensament teòric sobre el món del lideratge, la gestió del canvi i la motivació. Un recull de reflexions i estratègies avantguardistes orientades a bastir la pròpia vida, família, organització i comunitat, a partir d'un cercle virtuós d'il·lusió, innovació i millora continuada (+info al següent enllaç).
 
Després d'una breu presentació, els assistents podrem intercanviar impressions i punts de vista amb els autors, tot en el marc d'un berenar que servirà per commemorar per avançat la diada de Sant Jordi.
 
Tots els assistents rebran una rosa com a obsequi, i se sortejaran exemplars dels llibres presentats! 
 
>>Si vols participar d'aquesta activitat (oberta a tothom) envia un correu electrònic a serveis@telecos.cat o inscriu-te a través del següent formulari (les places són limitades).

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92