PROMOCIÓ: Invitacions i entrades amb descompte al IND+I, la trobada anual sobre indústria i innovació de Viladecans

11/04/2016

Gràcies a un acord de col·laboració amb la organització, des Telecos.cat podem oferir als membres del col·lectiu un número limitat d'invitacions i un descompte del 50% de descompte en el preu de les entrades a l'IND+I. Es tracta de la primera trobada anual sobre indústria i innovació de Viladecans que el proper 5 de maig pretén convertir-se en l’esdeveniment de referència a Catalunya en l’àmbit de la divulgació i la discussió de tendències i innovacions industrials i les polítiques d’innovació i competitivitat que les poden impulsar.
 
Si vols aconseguir la teva teva invitació envia un correu amb l'assumpte IND+I a serveis@telecos.cat (les assignarem per rigurós ordre de sol·licitud). Si no arribes a temps i t'interessa assistir-hi, per ser membre de Telecos.cat tens un 50% en el preu de l'entrada (trobaràs el CODI DESCOMPTE a l'Apartat Avantatges i Descomptes del web). 

La primera edició de l'IND+I té la voluntat de connectar de manera sòlida amb l’estratègia europea de creixement i ser altaveu del sistema d’innovació i competitivitat industrial europeu.

D’altra banda, pretén atraure a Ca n’Alemany el talent empresarial, tecnològic i acadèmic de primer nivell, per a poder generar coneixement i opinió d’alta qualitat sobre aquests àmbits, anant més enllà de les conclusions de les pròpies jornades.
 
L'IND+I s'adreça a grans i petites empreses innovadores que busquin inspirar-se en nous models de creixement basats en la descoberta d’oportunitats en ecosistemes d’innovació regionals i locals. Empreses amb ganes d’explorar sinergies amb nous coneixements, governs territorials i altres empreses.

També pot ser interessant per a responsables de polítiques públiques de promoció econòmica i innovació, tant per als qui estiguin a l’administració pública com en institucions del coneixement o empreses de consultoria.

I, per últim, la jornada pot tenir valor per a responsables de centres tecnològics, parcs científics o grups d’investigació orientats a portar al mercat les seves descobertes. 
 
>> Descarrega el PROGRAMA en PDF
>> Més informació a www.viladecans.cat/indi  
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92