Compte enrere per al 1r Congrés d'Acústica de Catalunya, amb la participació de Telecos.cat

04/04/2016

Els propers 28 i 29 d'abril, en el marc del Dia Internacional de Conscienciació sobre el Soroll, els espais de Fira Sabadell acolliran el I Congrés d'Acústica de Catalunya (acusti.cat), que compta amb la participació activa de Telecos.cat.

Concretament, el Grup de Treball de So, Acústica i Audiovisual del nostre col·lectiu organitza una de les taules rodones que porta per títol "Les xarxes de mesura de soroll - Com integrar-ho a les Smartcities" (més informació al següent PDF). De fet, la participació és oberta per si hi voleu fer les vostres aportacions (a través del següent enllaç).

El Congrés comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els REPTES, DILEMES que es presenten al voltant de la problemàtica del soroll, i oferirà taules rodones, solucions i tallers demostratius a problemes concrets (tecnològiques, intangibles i socials). 
 
En vista de l’oportunitat de disposar d’un espai de trobada i referència multitemàtic i multisectorial al voltant de l’acústica, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, el Laboratori d’Enginyeria Acústica i Mecànica de la UPC i l’Associació Catalana de Consultors Acústics, organitzen conjuntament aquesta gran trobada amb la col·laboració, entre d'altres, de Telecos.cat.
 
Més informació a http://www.congresacusti.cat/.
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
26 set. 2024 - Celebració de Sant Gabriel

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92