SAVE THE DATE: El 7 de juny arriben les II Jornades CTecno 2020 amb el suport de Telecos.cat

30/03/2016

El CTecno organitza el dimarts 7 de juny les II Jornades CTecno 2020, esdeveniment de referència TIC que en aquesta segona edició torna a comptar amb el recolzament de Telecos.cat. L’Auditori Imagina-Mediapro acollirà la trobada d’enguany, que sota el títol #TIC4talent, proposa una gran reflexió sobre la transformació digital i l’impacte que hi té en la producció i ocupació.

Les Jornades estan concebudes com un espai de debat per reflexionar sobre com el foment de l’educació i la gestió del talent poden incentivar la productivitat i ocupació en un món cada cop més digitalitzat.

L’esdeveniment vol continuar amb l’èxit de la passada edició, que va congregar més de 200 professionals, i està organitzat al voltant de taules rodones i conferències que comptaran amb la participació de membres de primera línia del sector TIC. L’acte s’estructura entorn 4 grans tracks: 1. Qüestions econòmiques de l’era digital, 2. Motivació i gestió del canvi, 3. Els CIOs i la recerca del talent i 4. Educació i talent.

L’edició d’enguany compta amb la participació de Victor Küppers (Founder de Küppers&Co), Genís Roca (President de RocaSalvatella), Oriol Aspachs (Director de Macroeconomia de l’àrea de planificació i estudis), Quim Bernardó (HR Business Partner Manager de T-Systems) i Joan Carles Garcia (Delegat d’Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació de la Diputació de Barcelona), entre d’altres convidats.

Les Jornades estan adreçades a tots els professionals de l’àmbit de les Telecomunicacions, la Informàtica, la Innovació i les TIC i sectors afins. L’entrada general té un preu de 50 €, tot i que els membres de Telecos.cat es poden inscriure com a Supporters a un preu especial de 25 € (fins el 25 d’abril, després el preu de l'entrada és de 45 €).

>>Consulta el CODI DE DESCOMPTE a l'Apartat Avantatges i descomptes del web i reserva ja la teva plaça!
>>Més informació al web de l’esdeveniment.


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92