COMUNICAT a tots els associats/des de Telecos.cat

12/04/2016

És probable que alguns de vosaltres hàgiu rebut un nou escrit de la demarcació catalana del COIT (COETC) en un reiterat intent de captar afiliats pel procediment de generar confusió entre els nostres membres.

El comunicat fa referència a un escrit de la Generalitat de Catalunya sobre la col·legiació. Concretament a una carta (que no Informe) signada per l'exdirector general de Dret i Entitats Jurídiques, Jordi Cabré i Trias, amb data 15/01/2016. Aquesta carta remet a l’Informe sobre la col·legiació i els visats dels treballs professionals dels enginyers de telecomunicació, elaborat pel Departament de Justícia de la Generalitat, i on queda clar que la col·legiació no és exigible a no ser que el treball professional estigui subjecte al visat obligatori* (podeu descarregar l’informe complet al següent enllaç).

Per últim, fer-vos saber que des de Telecos.cat continuem treballant en favor de tots els enginyers de telecomunicació a Catalunya, i és per això que lamentem profundament la confusió que altres hagin pogut ocasionar sobre aquesta qüestió. Dir-vos que com a col·lectiu no renunciem a tenir un col·legi català amb plena autonomia, i en aquest sentit hi seguirem treballant.

Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que pugueu tenir.

*Els projectes i treballs professionals que requereixen visat obligatori estan especificats al Reial Decret 1000/2010 i són únicament aquells que afecten als edificis que allotgin sistemes de telecomunicacions. Per tant, no requereixen de visat obligatori ni les ICT, ni desplegaments de fibra òptica, ni radioenllaços, ni implantacions de software, ni peritatges, ni projectes de baixa tensió o activitats, entre d’altres.


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92