L'electrònica centra una nova edició de "El cafè de les Telecos"

07/10/2015

 
 
Qui s’imagina la nostra vida sense l’electrònica? L’electrònica té un impacte molt important en tots els sectors de la nostra societat. La majoria de coses del nostre voltant tenen components electrònics que interactuen amb nosaltres en el nostre dia a dia. Però quin grau d’influència té en les nostres vides? Quins canvis ha experimentat en els darrers anys? Quina implementació té avui? Cap a on s’encaminarà a curt termini? Què és el maquinari lliure i quines són les seves plataformes d’èxit? Quin paper té l'electrònica en el món de l’Internet of Things o en el Big Data? 
 
La darrera edició de “El cafè de les Telecos” s'ha centrat en l'electrònica del present i del futur i ha analitzat aquestes, i moltes altres qüestions. Per fer-ho, ha comptat amb la participació de tres experts, tres enginyers de telecomunicació, que a més formen part del nostre col·lectiu: Jordi Binefa, professor de Cicles Formatius de Grau Superior d'informàtica i robòtica a l'escola Jesuïtes El Clot i fundador i desenvolupador de maquinari i programari a electronics.cat; Cesc Parramon enginyer de projectes a GIMON; i Daniel Tarragó, que treballa en el departament de R+D de Sistemes Electrònics Progrés, a Bellpuig (Lleida), i és el nostre Delegat Territorial a Lleida.
 
“El cafè de les telecos” és una activitat de periodicitat mensual que té com a objectiu promoure i fer difusió de les TIC entre la societat. Compta amb el patrocini de Cellnex i amb la col·laboració de Technotrends, que cedeix les seves instal·lacions per fer-ne la gravació. 

MIRA/ESCOLTA LA TERTÚLIA


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92