Pren possessió la nova Junta Directiva encapçalada per Pedro Linares

14/09/2015

 
Pedro Linares pren possessió del càrrec com a president de Telecos.cat en substitució de Joan Solé, que deixa l’entitat estabilitzada després de grans esforços per restablir la situació convulsa i de feblesa en què es va trobar com a conseqüència de l’anul·lació del decret de creació del nou col·legi de “telecos” català per part del Tribunal Constitucional, que va deixar els enginyers desemparats. La candidatura de Pedro Linares ha estat l’única en presentar-se al procés electoral de la institució. 
 
Linares és Enginyer de Telecomunicació i té una intensa trajectòria professional tant en el sector públic de Catalunya com en el privat. Ha estat responsable de telecomunicacions de l’Ajuntament de Barcelona, consultor de tecnologia de telecomunicacions a Accenture i cap del Departament de Telecomunicacions d’ACESA. Els darrers anys ha estat treballant a Abertis Telecom com a director de Tecnologia, director de Tecnologia de la Divisió d’infraestructura Satèl·lit i director de les Oficines de transició a la TDT i del dividend digital.
 
Pel nou màxim responsable de Telecos.cat, l’objectiu principal de la nova junta serà fer de Telecos.cat una entitat professional potent i amb gran presència en la societat (seguint el model de les associacions professionals anglosaxones) on els enginyers vulguin sumar-s’hi per participar en la tasca de defensar i millorar la professió i fer sentir la seva veu com a professionals. 
 
En aquest sentit, Linares subratlla: “Treballarem per aconseguir que nous joves professionals del sector de l’enginyeria de la telecomunicació, l’electrònica i multimèdia-audiovisual s’incorporin al col·lectiu. Reforçarem també les relacions que l’entitat manté amb el món educatiu i potenciarem la presència de l’entitat als territoris així com la seva internacionalització”. 
 
La nova junta treballarà amb il·lusió per desenvolupar nous projectes per al col·lectiu amb la intenció de donar continuïtat a la bona feina feta per la junta anterior. També es preveuen accions per afavorir “una nova associació catalana de tots els enginyers sense adjectius, potent i forta”.
 
Per tal de poder assolir els objectius esmentats i tirar endavant noves iniciatives, Pedro Linares compta amb un nombrós equip d’enginyers de primera fila integrat per Xavier Clotet, Jaume Xarrié, Anna Maria Sánchez, Josep Mirabent i Miguel Ramírez com a vicepresidents; Cristina Molina, com a secretària, i Francesc Xavier Sendarrubias, com a tresorer. Els vocals de la nova junta són Rosa Aristó, Josep Ballart, Gonzalo Bonhomme, Joan Gil, Josep Grinyó, Òscar Julià, Jordi López, Asunción Moreno, Ramon Palacio, Francisco Javier Peiró, Francisco Sarrias i Joan Solé, i la vocal suplent Elisa Sayrol. 
 
En el decurs de la jornada “Telecos, l’enginyer del segle XXI” que l’entitat té previst fer el proper 29 de setembre en el marc la festivitat de Sant Gabriel, Pedro Linares farà la seva presentació oficial. En la trobada, oberta a tothom i d’inscripció gratuïta, hi tindran cabuda interessants ponències i, a més, es farà el reconeixement als més de 110 nous socis de l’entitat. 
 
GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92