Consulta el programa de formació de setembre a novembre!

31/08/2015

Ja tenim nous cursos programats per aquest trimestre! Si vols ampliar les teves competències professionals, t'obrim la porta a un ampli catàleg de formació que et permetrà especialitzar-te i aprofundir en àrees concretes: cursos, màsters, tallers, aprenentatge d’idiomes... i molt més! 

Telecos.cat forma part de la plataforma Update que ofereix formació contínua en enginyeria amb una gran oferta de cursos que permeten als enginyers aprendre a aplicar noves tècniques i recursos, mantenir-se al dia de les noves normatives o optimitzar les seves habilitats empresarials, entre d’altres. Podeu trobar tots els detalls dels cursos de la plataforma Update en aquest enllaç. I recordeu que els membres de Telecos.cat gaudireu d’un preu especial.

També organitzem algunes formacions pròpies impartides per membres del nostre col·lectiu qualificats i amb àmplia experiència, com per exemple el curs d’Elaboració de projectes d'ICT que farem el proper mes de novembre i del qual ja podeu consultar tots els detalls aquí.

A més, si busqueu formació a mida per a empreses, formació tecnològica certificada i formació on-line de tecnologies mòbils també ho trobareu a Telecos.cat. I gràcies als convenis de col·laboració que el nostre col·lectiu té amb diverses universitats i centres de formació, tots els membres de Telecos.cat tindreu descomptes especials en màsters, cursos d’idiomes, de formació d’habilitats, etc. Podeu consultar tots els detalls de la proposta formativa de Telecos.cat a l’espai Formació de la nostra web. Entra-hi i descobreix totes les possibilitats de formació que t’ofereix Telecos.cat!

 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92