Telecos.cat celebra l’Assemblea General Ordinària

29/05/2015

Una vintena de membres del col·lectiu van participar ahir al vespre a l’Assemblea General Ordinària de Telecos.cat. En l’acte, el director de l’entitat, Salvador Ramon, va exposar la memòria d’activitats, d’on destaca una clara aposta per la formació i pels serveis de qualitat als membres del col·lectiu. Salvador Ramon també va destacar l’augment de la presència de Telecos.cat als mitjans de comunicació, tant per qüestions estrictament lligades a l’àmbit de les telecomunicacions com per fer-se ressò d’activitats pròpies de l’entitat, com per exemple La Nit de les Telecomunicacions. 
 
L’assemblea també va aprovar ahir al vespre els resultats econòmics del 2014, que va presentar Xavier Sendarrubias, i que presentaven un resultat positiu de 6.700 euros. Sendarrubias també va presentar el pressupost del 2015, de caire continuista i amb xifres similars a les del 2014, i que l’assemblea també va aprovar. 
 
Tant la memòria d’activitats com els resultats econòmics del 2014 així com els pressupostos del 2015 estan disponibles pels socis a l’àrea privada de la web en aquest enllaç
 
Un altre punt destacat de l’assemblea va ser l’anunci de convocatòria d’eleccions, previstes pel 29 de setembre del 2015, coincidint amb la celebració de Sant Gabriel. Albert Alcarraz, secretari de l’entitat, va explicar als assistents les condicions i els requisits (que es publicaran també properament a l’àrea privada de la web de Telecos.cat) per presentar candidatures.
 
L’assemblea va cloure amb una exposició via vídeo de Richard Mark Soley, Executive Director d’Industrial Internet Consortium, sobre l’Interent Of Things Solution Wolrd Congress i una copa de cava. 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92