Telecos.cat promou la formació “d’enginyers de capçalera”

27/05/2015

Igual que el metge de capçalera ens assessora en aquelles qüestions de salut del dia a dia, l'enginyer de capçalera és aquell professional que acompanya als empresaris per tenir a punt les qüestions quotidianes en l'àmbit de l'enginyeria. Amb aquesta idea, Telecos.cat ha volgut oferir una formació als membres del seu col·lectiu per conèixer les directrius bàsiques que els han de permetre oferir els serveis d’enginyer que com a tals podem fer. El passat dilluns, Toni Garrido, especialista en aquests tràmits a ProjectExpress, va ser l’encarregat d’impartir la formació.

Durant la sessió es va parlar de les qüestions administratives i dels requisits tècnics com per exemple la ventilació, les superfícies i les alçades, la protecció contra incendis, etc. També va explicar com s’ha de fer per legalitzar una instal·lació i quins són els diferents condicionants d’accessibilitat. Finalment, també va parlar sobre l’acústica i els nivells d’emissió sonora i sobre les llicències d’activitat en locals comercials i industrials. A més, també va explicar que després de l’activitat com enginyers, les entitats de control certificaran les instal·lacions. Garrido va posar l’accent en fer atenció a les ordenances municipals, ja que varien en cada població.

Com a rerefons, en la xerrada es va fer palesa la idea que el servei que ofereix l’enginyer no és puntual sinó que ha de ser continuat i hauria d’incloure des de l’assessorament a l’hora d’escollir el local, fins a la legalització de les diferents activitats que s’hi volen dur a terme.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92