Telecos.cat participa a les XX Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya

12/05/2015

Jordi López, membre de la junta de Telecos.cat, va participar el passat dijous a la taula rodona “Nous jaciments d’ocupació gràcies a la banda ampla?” emmarcada en les XX Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya  que es van celebrar del 5 al 7 de maig de 2015 a l’Escola d’Enginyeria de la UAB, a Bellaterra. En el debat també hi participaven Daniel Marco, director idigital de la Generalitat de Catalunya; Román Lantarón, president de Feceminte; Mauro Soto, cap del Departament d’Infraestructures de Localret; David Ferré Gutiérrez, vocal de la Junta de Govern i president de la Comissió d’Infraestructures TIC del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC); Jordi Soler, gerent de Xarxa Oberta de Catalunya (XOC); i Daniel Ollé, subdirector de la Subdirecció Tècnica de Comunicacions Electròniques de la CNMC.
 
Entre els ponents hi va haver força consens en què la banda ampla representa una gran oportunitat principalment en tres aspectes. En primer lloc, perquè permet a les empreses adaptar els seus serveis i fer-los més propers tant a la ciutadania com als professionals. En segon lloc, també permet una millora de l'estructura econòmica del país de manera més general, ja que les telecomunicacions es poden aplicar a tots els àmbits de la societat. En tercer lloc, la banda ampla representa una oportunitat també  en l'àmbit de la investigació. Tots els ponents també van coincidir en destacar que l'oportunitat  no arriba sola i cal que les administracions donin un impuls. El repte, ara, és formar professionals de qualitat ja que és un sector que encara té molt camí per recórrer. 
 
Les XX Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya estan organitzades pel CECABLE, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la Universitat de Girona (Escola Universitària Mediterrani). 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
26 set. 2024 - Celebració de Sant Gabriel

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92