Una dotzena de socis es posen les piles amb l'anglès al taller “CV and Interview Tips”

05/05/2015

Una dotzena de socis de Telecos.cat van participar ahir a la tarda al taller “CV and Interview Tips”. El taller estava conduit per Albert Fisher, especialista en l'ensenyament de l'anglès en entorns professionals. Al llarg de la sessió es van abordar principalment dues qüestions: com ha de ser l'estructura i el disseny del currículum i com cal afrontar les preguntes més difícils d'una entrevista de feina. 

Així, basant-se en la idea que la primera impressió és la que marca la diferència, els participants van treballar en base a plantilles personalitzables.  També van parlar sobre quins són els aspectes que cal destacar en un currículum. Sobre el moment d'afrontar l'entrevista, es va parlar de les diferents tècniques que es poden adoptar i de com cal qüestionar-se abans de l'entrevista quines són les preguntes que probablement ens faran per tal de poder-nos-les preparar. "M'ha servit per enfocar millor una entrevista en anglès reforçant la confiança i fent incis amb conceptes com els "Golden Nuggets"; molt recomenable si es disposa de temps lliure", valora l'Eduard, un dels participants del taller. "People seemed to particularly appreciate discovering the “Golden Nuggets” hidden in their CVs. The other main point of interest was how to use the S.T.A.R. answering template. All agreed that they need to get their English up to speed. For sure, the special offer from EnglishCentral Spain for Telecos members would help", valorava també Albert Fisher, conductor del taller.  

Durant el taller, on hi van participar associats de diferents perfils i edats, també va intervenir-hi Josep Grinyó, headhunter i membre de la Junta de Telecos.cat, que va destacar la importància a saber expresar-se en anglès, tant escrit com oral, en un procés de selecció. També va intervenir-hi Alfred Causi, tècnic de Telecos.cat, que va exposar als assistents els diversos serveis que ofereix l'entitat per a la recerca de feina i la promoció professional.

 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92