ATENCIÓ! Canvi de lloc del Dia Mundial de les Telecomunicacions

20/04/2015

 

Amb motiu del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la Informació (DMTSI), l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) organitzen, el proper 15 de maig, la taula rodona “Les telecomunicacions i les TIC: motors de la innovació”. Es tracta d’una activitat gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament a través d’aquest formulari.
 
En la taula rodona, que començarà a les 12h a l'Aula Magna de la Fundació Balmesiana (carrrer Duran i Bas, 9), està previst que hi participin Adrià Batlle, director d’Innovació i Emprenedoria de la Mobile World Capital; Roger Bou, director de l’IOTS World Congress de Fira de Barcelona; Montserrat Guàrdia, enginyera de Telecomunicació, directora de Serveis d’Enginyeria de Software a Technip i membre de l’Imagine Creativity Center; i Rosa Castro, enginyera Informàtica i directora IT de Laboratorios Diafarm. El debat serà moderat per Marc Alier, professor agregat i director de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UPC i co-director de l’espai radiofònic ‘Mossegalapoma’.

Durant l’acte de commemoració també es farà un reconeixement especial a l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI) de l’Ajuntament de Barcelona en motiu del seu 25è aniversari i en la cloenda hi participarà Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

L’acte està emmarcat dins les activitats de la Unió Internacional de les Telecomunicacions (ITU) per celebrar el Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la Informació, que enguany coincideix amb el 150è aniversari de la signatura del primer Conveni Telegràfic Internacional i de la creació de la Unió Telegràfica Internacional. Aquest any el DMTSI té com a objectiu commemorar l’aportació única que les telecomunicacions i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) han proporcionat per impulsar la innovació i accelerar el desenvolupament social i econòmic. 

 
Què:  DMTSI Les telecomunicacions i les TIC: motors de la innovació
Quan: 15 de maig a les 12h
On: Aula Magna de la Fundació Balmesiana (carrer Duran i Bas, 9, Barcelona)  
 
 
 
 

consulta programa a telecos.catinscripcio telecoscat

 
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92