Aconsegueix el teu Certificat PEQ Member AQPE subvencionat al 100%

19/03/2015

 

Si tens menys de 5 anys d’experiència professional, posa’t en en contacte amb nosaltres per iniciar la tramitació de la certificació PEQ de l’AQPE de manera gratuïta enviant-nos un correu a serveis@telecos.cat

L'AQPE (Agency for Qualification of Professional Engineers) és una Fundació que integra les institucions professionals dels enginyers de Telecomunicació, Agrònoms, Camins, Industrials, Informàtics, Tècnics Agrícoles, Tècnics d’Obres Públiques, Tècnics de Telecomunicació i Tècnics Industrials. Aquestes institucions agrupen més de 50.000 enginyers.

L'AQPE té com a finalitat la qualitat de l’enginyeria, promovent, projectant i vetllant per l’excel·lència en l’exercici i bones pràctiques dels seus professionals. Així, el certificat PEQ (Professional Engineer de la AQPE) és un certificat de competència professional que acredita els coneixements i l’experiència professional dels enginyers, amb un sistema inspirat en el model anglosaxó i la ISO 17024 de certificació de persones. Aquesta certificació també vol facilitar la mobilitat internacional dels professionals de l’enginyeria.

Durant el mes d’abril es farà la presentació de l’Aplicació ON-LINE per a la sol·licitud i tramitació de la certificació PEQ de l’AQPE, i es convidarà a tots els col·legiats/des o associats/des de les entitats membres, amb menys de 5 anys d’experiència professional, a que obtinguin la certificació PEQ com a Members de l’AQPE, amb una subvenció del 100%.

Per garantir l’èxit de la presentació de l’Aplicació per la sol·licitud i tramitació de la certificació PEQ de l’AQPE, es farà una prova pilot el 26 de març de 2015, a les 18:30, al Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya. Per aquest motiu, volem demanar la vostra col·laboració perquè 3 voluntaris, amb menys de 5 anys d’experiència professional, hi participin per provar que funciona correctament l’aplicació (hauran de portar portàtil i la documentació digitalitzada que els indicaran).

>>Si tens menys de 5 anys d’experiència professional, i vols participar en la prova pilot de l’Aplicació per la sol·licitud i tramitació de la certificació PEQ de l’AQPE, envia’ns un correu a serveis@telecos.cat.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92