Tot a punt per a la 20a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

23/02/2015

Només queden uns dies perquè professionals, empreses, administració, entitats i institucions es donin cita a la primera gran trobada de l’any del sector TIC celebrada a Barcelona des de 1995.

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica -que tornen a organitzar conjuntament l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF)- tindrà lloc aquest dijous 26 de febrer a partir de les 19.30h a l’Auditori de Barcelona  i en la seva 20a edició ve carregada de novetats interessants.

Així, a banda del lliurament dels Premis Salvà i Campillo, Alan Turing i del Premi d'Honor de la Nit (que es donaran a conèixer durant la cerimònia), es faran tres reconeixements especials: a Hispasat (pels seus 25 anys d’història), a La Salle Campus BCN-URL (pels 50 anys de la posada en marxa de la primera escola de telecomunicacions de Catalunya) i a l’Ajuntament de Barcelona (pel projecte Vincles BCN).

Prèviament tindrà lloc la intervenció via vídeo del comissari europeu d’Economia i Societat Digital, Günther Oettinger, així com la conferència inaugural, a càrrec de l’emprenedor i fundador de l’Imagine Creativity Center de Silicon Valley, Xavier Verdaguer, que parlarà d’innovació.

La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, farà el discurs de cloenda i presidirà la cerimònia, que també comptarà amb la participació durant el lliurament de premis de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

El periodista Xavier Graset serà el presentador d’aquesta 20a Nit, que estarà amenitzada per la música de la Blue Waves Band

+info, programa i inscripcions a www.lanit.cat 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92