Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Gran èxit de la celebració del Nadal al Museu Marítim de Barcelona

19/12/2014

 
 
Prop d'un centenar de persones -entre membres del col·lectiu, familiars, i amics- van voler sumar-se ahir a la celebració de Nadal organitzada per l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat).
 
Si l'any passat era la Sagrada Família el marc triat per a l'esdeveniment, ahir va ser el Museu Marítim de Barcelona l'escenari que va acollir la celebració. Aquesta arrencava a les 17h  amb una visita guiada. Dos guies van ser els encarregats d'explicar als assistents la història, anècdotes i  detalls del majestuós edifici de les Drassanes. Tot seguit, i després d'una visita lliure per les exposicions "Pirates", "Viatge mar enllà" i "Càmeres submarines", tenien lloc els parlaments i la copa de cava, a la proa de la Galera Reial (a la imatge).
 
El president de Telecos.cat, Joan Solé, va aprofitar la seva intervenció per fer un balanç positiu de l'any que ja acabem, i per anunciar als assistents que el 2015 serà un any de canvis, encetats amb la renovació dels estatuts de l'entitat, aprovats per l'Assemblea General Extraordinària convocada també ahir, Aquests canvis tenen com a objectiu reforçar el paper de Telecos.cat com a referent del col·lectiu al país, amb una estructura organitzativa sòlida, però més àgil i oberta a la realitat del segle XXI. Així, per exemple, s'obre la porta als enginyers que provenen d'àmbits afins, com són l'electrònica i el multimèdia. 
 
També va intervenir-hi Carles Rossinyol, president delegat de l'Àrea d'Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona. Rossinyol va voler recordar els orígens de la Mancomunitat (que ha celebrat el 2014 el seu centenari) i el paper que aquesta va jugar a l'hora d'universalitzar l'arribada del telèfon als municipis.Va fer llavors un paral·lelisme amb el paper que la Diputació de Barcelona ha de dur a terme avui dia per fer arribar les estratègies smart city a tot el món local. En aquest sentit, va demanar la col·laboració de Telecos.cat i dels professionals que en formen part, col·laboració que ja s'ha concretat amb l'elaboració de la guia "Construint la smart city" (més informació aquí
 
El concert de Nadales del Cor Drassanes a la Sala Marquès de Comillas posava el punt i final a la celebració. 
 
GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
01 juny 2023 - Presente y futuro de la Micro y Nanoelectrónica

03 juny 2023 - Celebrem l’espai

06 juny 2023 - Women in Data Science

06 juny 2023 - Transport públic i nova mobilitat

08 juny 2023 - WomenTech23: Tecnología y liderazgo femenino

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.84