L’emprenedor en sèrie Xavier Verdaguer parlarà d’‘Innovació disruptiva’ a la 20a Nit

15/12/2014

Xavier Verdaguer, Enginyer Informàtic i emprenedor en sèrie, serà l’encarregat de la conferència inaugural de la 20a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, esdeveniment de referència del sector TIC que tindrà lloc el proper 26 de febrer de 2015 a l’Auditori (Lepant, 150, Barcelona) i que tornarà a presentar el periodista Xavier Graset.

Durant la seva intervenció, i sota el títol de “Innovació Disruptiva: un tren que no es pot perdre”, Verdaguer, que és fundador de l’Imagine Creativity Center de Silicon Valley, explicarà casos d’èxit (tant de Catalunya com de Silicon Valley), que serviran als assistents a  aprendre a innovar millor. I és que, segons Verdaguer, innovar de manera disruptiva serà clau per a la supervivència i creixement de les empreses motor del país. “Caldrà trobar espais de trobada entre les grans empreses que tenen el mercat i el món dels emprenedors que tenen l'agilitat per crear a prop dels usuaris. Una relació necessària, però gens fàcil d’assolir i mantenir”, afirma.

Xavier Verdaguer és professor de la Universitat Politècnica de Catalunya, propietari de vàries patents de tecnologia, autor de múltiples articles de recerca i manté convenis de transferència de tecnologia amb diferents universitats. El seu primer invent va ser un pluviògraf amb el que, amb 12 anys, guanyà el concurs “Joc de Ciència” de TV3. En l’actualitat, viu a Palo Alto (Califòrnia) on va fundar al 2010 Innovalley, Inc., una empresa que desenvolupa roba intel·ligent fusionant creativitat de Barcelona amb tecnologia americana d’última generació. També a Silicon Valley fundà l'empresa de desenvolupament de software Seven4seven i el Centre de Creativitat Imagine, per a la generació d'idees disruptives que canviïn el món i la vida de les persones que participen en la creació d'aquestes idees.

Lliurament de premis
La 20a Nit (que tornen a organitzar conjuntament l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya) és alhora el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix a la personalitat de l'any i al jove emprenedor), els Premis Alan Turing (que en la seva tercera edició premiaran al CIO de l'any i a la responsabilitat social) i el Premi d’Honor de La Nit (la convocatòria es manté oberta fins al 22 de gener, més informació a: www.lanit.cat/#premis). 

Més informació i inscripcions a www.lanit.cat
Per a més informació sobre Xavier Verdaguer:
www.xavierverdaguer.com/emprendedor_cat.html


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92