Presenta la teva candidatura als Premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

28/11/2014

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que tindrà lloc el 26 de febrer de 2015 a l’Auditori, és el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo, Alan Turing i del Premi d’Honor de La Nit. La convocatòria per presentar candidatures ja és oberta i les bases estan disponibles a www.lanit.cat

En concret, els cinc guardons que s’atorguen són un reconeixement a:

·         Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada: persona que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual.

·         Premi Salvà i Campillo al Jove Emprenedor: persona jove per la seva capacitat emprenedora a l'hora de posar en marxa una iniciativa empresarial d'èxit o innovadora en l'àmbit de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual.

·         Premi Alan Turing al CIO de l'any: reconeixement al CIO (Chief information officer) que ha destacat per la seva tasca professional.

·         Premi Alan Turing al Compromís Social: persona impulsora d'una iniciativa o projecte innovador amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, la cultura o la integració social.

·         Premi d’Honor: persona amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional.

Jurat de prestigi
El jurat d’aquesta 20a edició de La Nit està format per professionals del sector TIC de reconegut prestigi i per representants d’ambdues entitats organitzadores (l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya). Així, els encarregats de valorar les candidatures seran: Raúl Cabanes, professor de la Universitat Politècnica de Madrid; Pilar Conesa, CEO d’Anteverti i directora del Congrés de l’Smart City World Congress; Marta Continente, Projectes Smart Cities a l'Autoritat Metropolitana de Barcelona; Agustín Cordón, director general de Fira BCN i vicepresident de la Mobile World Capital; Elisabet Golobardes, professora de La Salle-URL i membre del GR-SETAD; Enrique Gutiérrez Bueno, president del Comitè de Societat de la Informació de l’Institut de l’Enginyeria; Catalina Grimalt, CIO del Port de Barcelona i presidenta del Consell de CIOs de Catalunya; Juan Pablo Peñarrubia, degà del COIICV i president del CCII; Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i de Societat de la Informació de la Generalitat; José Emilio Serra de Fortuny, Customer Satisfaction, Quality and Business Development VP a Schneider; Mateo Valero, director del Centre de Supercomputació de Barcelona (BSC); Xavier Verdaguer, CEO d’Imagine Silicon Valley; Mingo Olmos, degà del COEINF; Joan Solé, president de Telecos.cat; Miquel Boix, vicedegà del COEINF; i Jordi Berenguer, vicepresident de Telecos.cat.

Veure bases dels premis a  www.lanit.cat  (el termini de presentació de candidatures finalitzarà el 22 de gener de 2015).
Més informació i contacte: premis2015@lanit.cat


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92