Telecos.cat reivindica el lideratge dels Enginyers de Telecomunicació en el mercat de les ciutats intel·ligents a l'Smart City Expo World Congress

17/11/2014

L'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) tindrà enguany una presència destacada a l'Smart City Expo World Congress, l'esdeveniment clau del sector de les ciutats intel·ligents, que té lloc de dimarts a dijous d’aquesta setmana a Fira de Barcelona. 

Amb el lema "We have the professionals, we have the talent. Leading smart city technology", l’entitat vol visualitzar el lideratge que exerceixen els enginyers de telecomunicació en el mercat de les smart cities. És per aquest motiu, que l’estand del col·lectiu (l’F619, al pavelló 2, nivell 0, del recinte de Gran Via) servirà per oferir informació sobre la pròpia activitat i funcionarà com a punt de trobada i promoció professional per als enginyers que en són membres.

Precisament per incentivar la participació d'aquests, durant les darreres setmanes s'han sortejat invitacions i ofert un 30% de descompte en el preu de les entrades.

Pel que fa a les activitats programades, destaquen la presentació de la guia "Construint la smart city" (informe elaborat per Telecos.cat per encàrrec de la Diputació de Barcelona), que tindrà lloc el dijous 20 de novembre a les 16h a l’estand de la Diputació, i la inauguració oficial del Grup de Treball Smart Cities, el dimecres 19 de novembre a les 18h a l’estand de Telecos.cat.


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92