Participem al lliurament del II Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions

31/10/2014

La periodista Lucía El Asri, de hojaderouter.com, ha estat escollida guanyadora de la 2a edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions, que compta amb la col·laboració de Telecos.cat. L'acte, celebrat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona i conduït pel periodista Bruno Sokolowicz, va comptar amb la presència de representants del periodisme, el sector empresarial i de les telecomunicacions.

Aquest Premi, que té una dotació de 1.000 euros per al guanyador i distingeix amb un diploma commemoratiu quatre treballs finalistes, s'atorga a professionals que, segons el parer del jurat, han destacat en la difusió de treballs periodístics sobre aspectes relacionats amb l'àmbit de les telecomunicacions des d'un punt de vista global; la innovació aplicada a les telecomunicacions; el consum de les telecomunicacions i la seva aplicació en les tecnologies de la informació i la comunicació; o el cloud computing en les seves diverses aplicacions.

Un total de 120 treballs han competit en aquesta II Edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions, convocat per l'operador de telecomunicacions especialitzat en serveis de telefonia per a empreses des del núvol Masvoz (empresa associada a Telecos.cat). Lucía El Asri, que ha estat seleccionada guanyadora d'aquesta II Edició pel seu reportatge 'Internet enmig del desert', és redactora en hojaderouter.com, Msur.es i diversos mitjans digitals, així com a la revista Yorokobu. Els quatre finalistes que han rebut un diploma commemoratiu han estat Raúl Montilla i Óscar Muñoz de La Vanguardia; Rebeca Yanke d'El Mundo; Noelia Hernández de Personal Computer & Internet; i José Luis Avilés de hojaderouter.com.

El Premi ha estat atorgat per votació d'un jurat format per persones de reconegut prestigi en el món de l'empresa, les telecomunicacions i el periodisme: Joan Solé, president de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat); Franc Carreras, professor de Màrqueting Digital a ESADE i fundador de Som Digitals i Silicon Barri; Cristóbal Escoda, director i fundador de la consultora tecnològica Nae; Antonio Lorenzo, redactor especialitzat en tecnologia i telecomunicacions a El Economista i director de la revista digital Tecnologia de elEconomista.es; i Xavier Blasco, director financer de Masvoz. Per emetre la resolució, el jurat ha tingut en compte factors com el rigor de la informació, la fiabilitat i la diversitat de les fonts utilitzades, l'originalitat en l'enfocament dels treballs, l'interès social i la dificultat de la seva elaboració.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92