La TDT i el dividend digital centren una nova edició de 'El Cafè de les Telecos'

31/10/2014

Què és el dividend digital? Per què des de fa una setmana se'ns demana que resintonitzem els nostres televisors? Hem de trucar un instal·lador de telecomunicacions? Què passarà a partir de l'1 de gener? Continuarem veient l'oferta actual de canals? Hi haurà interferències? Aquestes són només algunes de les qüestions a què intenta donar resposta la tertúlia "El Cafè de les Telecos", activitat de periodicitat mensual que té com a objectiu promoure i fer difusió de les TIC entre la societat, i que en aquesta tretzena edició hem volgut dedicar a la TDT i el dividend digital.

Per fer-ho, l'espai compta amb la participació de quatre experts en aquest àmbit: Meritxell Bosch (enginyera de Telecomunicació, experta en radiocomunicacions i espectre radioelèctric, i directora de Tecnologia a GCO Telecom), Roman Lantarón (president de Feceminte ), Violant Loubat (enginyera de Telecomunicació, vocal de la junta de Telecos.cat i directora de desenvolupament de negoci a FTE Maximal ) i  Antoni Molons (director de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya). Els acompanyen Sònia Maza (cap de comunicació de Telecos.cat) i Tomás Cascante (director de Tertulia Digital i Barcelonadot) que n'és el presentador-moderador.

"El Cafè de les Telecos" compta amb el patrocini de Banc de Sabadell i amb la col·laboració de Technotrends, que cedeix les seves instal·lacions per fer-ne la gravació. El portal Barcelonadot també fa difusió del programa.

Mira/Escolta "El Cafè de les Telecos" núm. 13:
 


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92