Hoffman: “Barcelona ha de ser l’aparador de tot el que es pot fer amb els mòbils”

17/10/2014

Ahir, dijous 16 d’octubre, va tenir lloc la primera edició del Cicle de Dinar-Debats Techno-Lunch, una iniciativa que promou el CTecno en col·laboració amb l’Associació Catalana d’Enginyers de la Telecomunicació (Telecos.cat), i els col·legis d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF),  Tècnics i Pèrits de Telecomunicació (COETTC), Enginyeria Tècnica en Informàtica (COETIC) i Enginyers Industrials (COEIC), i que va tenir com a primer ponent el Sr. John Hoffman, CEO de GSMA Ltd.,corporació que gestiona el Mobile World Congress i promou la capitalitat del mòbil a Barcelona.
 
L’acte, que va ser inaugurat per l’Il·lm. Sr. Domingo Olmos, degà del COEINF, es va celebrar a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona i va comptar amb les paraules de benvinguda de l’Exm. Sr. Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, que va destacar que “Barcelona li deu molt” al Sr. John Hoffman, que “s’ha enamorat de la ciutat i la defensa”.
 
Durant la seva conferència, que va pronunciar davant un centenar de professionals del sector de les TIC i periodistes, el Sr. Hoffman va avançar alguns aspectes de la nova edició del MWC. Al 2015, el congrés ocuparà tot l’espai de la Fira de Barcelona i més espai a la Fira de Montjuïc. La ciutat “ha de convertir-se en un aparador real de tot el que es pot fer amb els dispositius mòbils”, va expressar Hoffman.
 
El MWC va aconseguir a la seva darrera edició un impacte de 400 milions d’euros a Barcelona i l’Àrea Metropolitana, però aquest any les xifres poden incrementar-se. “Per a les 85.000 persones i més de 4.000 periodistes que vindran, deixar-los experimentar és molt més important que parlar-ne”.
 
L’Il·lm. Sr. Albano Sanchez-Ossorio, degà del COETIC, va ser l’encarregat de cloure un acte que dóna el tret de sortida a un Cicle que pretén esdevenir una data clau en l’agenda dels professionals, institucions i empreses del sector de les TIC.
 
GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ (autora imatges: Judith Contreras)
 
DESCARREGA EN PDF LA PRESENTACIÓ DE JOHN HOFFMAN AQUÍ 
 
VÍDEO-RESUM:  Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92