Telecos.cat: model de proximitat

29/07/2014

Image Map

 

 
Amb una trajectòria iniciada l’any 1992, els enginyers de telecomunicació de Catalunya estem plenament identificats amb la marca Telecos.cat. Podem afirmar que l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació és sense dubte l’entitat de referència per als professionals d’arreu del nostre país.

És per aquest motiu, que una de les nostres inquietuds ha estat sempre la de voler apropar-nos al territori. Per això estem treballant per reforçar la nostra aposta per un veritable model de proximitat, que acosti els serveis que oferim a tots els indrets on hi hagi membres del nostre col·lectiu, traslladant i descentralitzant totes les accions que estem duent a terme arreu del país.

Amb aquest objectiu, hem dividit el mapa de Catalunya en vuit àrees (Barcelona Nord, Barcelona Sud, Girona, Catalunya Central, Lleida, Lleida-Pirineus, Terres de l’Ebre i Priorat, i Tarragona) on vuit delegats territorials  (tots els detalls al MAPA) actuen com a representants i referents de proximitat del col·lectiu. Aquesta estratègia tindrà una segona fase a nivell internacional, que de fet ja hem encetat amb el nomenament de Joan Mir com a UK Chapter i establint contactes amb membres del col·lectiu que ja treballen al Benelux, els Estats Units i Qatar. 

La idea és que aquests delegats actuïn com a motors de dinamització del col·lectiu, impulsant iniciatives que serveixin, tant per estrènyer vincles amb les diferents empreses i institucions de cada territori, com per aportar solucions i donar a conèixer els nostres professionals. També lideraran accions per treballar temes d’interès específic de cada zona relacionats amb les Telecomunicacions i les TIC,  amb una sèrie d’accions anuals que en definitiva el que busquen és:

  • Millorar la comunicació en fer més pròximes les accions que des de la seu del col·lectiu es duen a terme a cada àrea, apropant els diferents serveis, jornades, formació i les relacions institucionals.

  • Activar i fomentar la pertinença de tots els enginyers de telecomunicació del país a l’Associació, oferint-los sessions informatives i d'orientació amb l'objectiu que coneguin i valorin incorporar-se al que és el seu col·lectiu de referència.

  • Ser més propers amb una participació més amplia als grups de treball, comptant amb dinàmiques d'índole netament participativa per debatre qüestions com les estratègies necessàries per apropar-nos a les empreses i institucions de cada territori, així com proposar solucions a problemàtiques més locals en temes relacionats amb el nostre sector. Aportem així el nostre posicionament, tot generant opinió qualificada. 

  • Enriquir el col·lectiu en disposar d’un millor coneixement de les diferents problemàtiques territorials i també pel fet d’intercanviar experiències desenvolupades per les diferents xarxes territorials. També ha de servir per prendre el pols a la constant expansió territorial del nostre projecte.

  • Escoltar els sectors més petits i més locals, per poder oferir els valors dels nostres membres tot donant-los a conèixer i aportant les solucions que puguin necessitar.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92