Optimitza la gestió del teu despatx d'enginyeria. Vine a la jornada del 2 de juliol!

25/06/2014

En els darrers anys, molts despatxos d'enginyeria han hagut de fer-se petits degut a la reducció en el nombre d'encàrrecs que reben. A més, s´han vist obligats a revisar amb molta cura i a retallar tots aquells costos fixes i variables que fos possible reduir per mirar d´adaptar els seus costos a la nova realitat dels seus ingressos. Per altra banda, també s'han hagut d´escarrassar més que mai en la seva activitat comercial, per captar nous clients que aportin nous encàrrecs.
 
Podríem dir que "la crisi" ens ha obligat a fer-nos més eficients que mai, més productius, més comercials i més bons gestors del despatx, dels projectes i dels clients en general.

És en aquest escenari on la gestió eficient del despatx, dels projectes i dels clients es torna vital per sobreviure, i on resulta de gran utilitat l'ajuda d'eines informàtiques específiques per gestionar el nsotre despatx d'enginyeria.

En aquesta jornada, exclusiva per a membres de Telecos.cat, llistarem aquelles tasques que, comuns a qualsevol empresa d´enginyeria, no són productives, però consumeixen gran quantitat de temps i recursos als nostres despatxos, fent-los molt menys productius del que podrien arribar a ser.

I seguidament explicarem com, amb una eina de software específica, podem realitzar una gestió integral de tot el despatx, projectes i clients, per tal de reduir al mínim el temps invertit en les tasques no productives, i augmentar el temps i recursos disponibles del despatx que podrem dedicar a produir projectes i a gestionar de manera eficaç els nostres clients.

També veurem els avantatges que un software de gestió integral proporciona pel que fa a la comunicació interna i externa del despatx.

Programa

Gestió eficaç de la cartera de clients (com disposar d´un control exhaustiu de la nostra activitat de promoció comercial realitzada tant amb els clients actuals com amb els potencials, control del procés de captació del client).
 
Reducció del temps invertit en tasques no productives (com gestionar ofertes, factures, currículums corporatius, en qüestió de segons i de manera automàtica).
 
Control detallat dels projectes (com disposar de tota la informació del projecte de manera centralitzada i accessible).
 
Control de costos i de producció (com controlar quan de temps i diners invertim en cada projecte, com conèixer el marge de benefici de cada projecte i treball, i com assegurar que la producció del despatx sempre es manté per sobre dels seus costos).
 
Com millorar la comunicació interna i externa del despatx (com aconseguir que tot l´equip del despatx disposi de tota la informació quan toca i on toca, com disposar d´un currículum corporatiu i d´un web sempre actualitzats, i de manera automàtica).
 
Com seguir gestionar el despatx de manera eficaç en un entorn de mobilitat, en un entorn multi-empresa i en un entorn internacional.
 
Anàlisi d´un software de gestió integral específic per a despatxos d´enginyeria.
 
Torn de propostes i resolució de dubtes dels assistents (aquest punt serà continu durant tota la jornada).

Ponent

Jordi Oliva Natal
Enginyer de Telecomunicació
Director de AVANT Global Services, LLC a Estats Units

Data, hora i lloc

2 de juliol de 2014
de 16:00 a 18:00 (2 hores)
Seu de Telecos.cat (Pl. Ramon Berenguer el Gran, núm. 1, entresòl dret, 08002 Barcelona)
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92