Telecos.cat col·labora amb ClauTIC Camp: el campus de robòtica per a petits talents

27/05/2014

La robòtica s'està estenent pels campus d'estiu de la mà de ClauTIC, una empresa de robòtica educativa liderada per Marc Gálvez, membre de Telecos.cat, que ja està preparant per a les vacances escolars la tercera edició d’estiu dels ClauTIC Camp a nou municipis catalans. Podran participar nois i noies de 8 a 16 anys, amb la finalitat de divertir-se mentre aprenen enginyeria, ciència, tecnologia i matemàtiques, així com treball en equip o sobre diferents escenes de pel·lícules famoses.
 
En aquesta edició, que compta amb la col·laboració i suport de La Salle-Universitat Ramon Llull, hi participen escoles de La Salle Girona, Tarragona i Figueres, el col·legi internacional SEK Catalunya de la Garriga; l'IES Joan Ramon Benaprès de Sitges, la Fàbrica Llobet - Gurí de Calella, el Palau d'Esports i Congressos de Platja d' Aro i Puigcerdà.
 
Marc Gálvez aclareix que els nois no es passen tot el dia davant d'una pantalla, sinó que aprenen els diferents rols que formen un equip de robòtica: L’enginyer, l’ajudant de l’enginyer, el programador i el cap de comunicació.
 
Perquè la seva experiència sigui el més àmplia possible, cada participant passa pels diferents rols, de manera que tots obtenen una visió àmplia de com es treballa en robòtica i en tots els àmbits . Està pensat per als que s'inicien en aquest àmbit i per als que ja tenen alguns coneixements.
 
Un estiu de pel·lícula
El campus gira sempre al voltant d'una temàtica i aquesta vegada li ha tocat el torn al cinema. 'Un estiu de pel•lícula' és el títol escollit per a aquesta edició , en què els alumnes podran recrear el recorregut del Titanic, algunes escenes de la pel•lícula “Monsters University” o , tirant de referents més propers , muntaran carreres com les “d’Star Wars” o “Ben-Hur”.
 
ClauTIC Camp vol oferir una alternativa als campus d'estiu , perquè els nois amb inquietuds tecnològiques aprenguin jugant, amb monitors formats en els camps d'educació i/o tecnològics , i amb productes de robòtica d'avantguarda i innovació .
 
Els joves no només aprendran a utilitzar i programar robots de forma molt intuïtiva a través d'una sèrie de reptes , sinó que se'ls desafiarà a "pensar què poden fer amb les eines que tenen per superar uns reptes que se'ls proposen", explica Gálvez .
 
S'utilitzen els robots LEGO per donar a conèixer diferents temàtiques complementàries a les ciències , les matemàtiques i la física . Aquest any també es farà servir l'eina de programació Scratch per Lego Mindstorms, utilitzant així software lliure per programar aquestes eines tecnològiques.
 
COM A ENTITAT COL·LABORADORA, TELECOS.CAT POT OFERIR ALS SEUS MEMBRES UN DESCOMPTE DE 10 EUROS EN LA INSCRIPCIÓ (més informació a www.clautic.com, 616297637 i info@clautic.com).
 
CONSULTA EL CATÀLEG INFORMATIU AQUÍ 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92