Reconeixement especial al CTTI pels seus 30 anys d’història

16/05/2014

Amb motiu del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la Informació, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) han volgut retre homenatge aquest migdia  al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (el CTTI), pels seus 30 anys d’història al servei del país i per la seva contribució al seu desenvolupament tecnològic, econòmic i social.

Joan Solé, president de Telecos.cat, i Mingo Olmos, degà del COEINF, han explicat que amb aquest petit homenatge, els enginyers de Telecomunicació i d’Informàtica del país també volen “reconèixer la feina de totes aquelles persones que van veure, ara fa trenta anys, l’oportunitat i la necessitat de fer de les TIC un dels motors de progrés del nostre país, i que van saber superar tots els entrebancs tècnics, polítics i burocràtics, aportant el seu coneixement i la seva capacitat”.

Davant d’un centenar de persones vinculades al sector, Jordi Escalé (director gerent del CTTI) i Rosa Font i Xavier Milà (dos dels seus treballadors més antics) han agraït aquest reconeixement, alhora que han fet memòria de les tres dècades de trajectòria del Centre.

Taula rodona sobre “La Banda Ampla per al desenvolupament sostenible”
Aquest reconeixement tenia lloc tot just acabada la taula rodona  “La Banda Ampla per al desenvolupament sostenible”, acte emmarcat dins les activitats de la Unió Internacional de les Telecomunicacions de les Nacions Unides (ITU), amb què Telecos.cat i COEINF han volgut commemorar –per primer cop de forma conjunta- el Dia Mundial de les Telecomunicacions, que es celebra arreu del món cada 17 de maig.

La trobada, presentada per l’analista de tecnologia i col·laborador del diari ARA, Albert Cuesta, ha comptat amb la participació com a ponents d’Òscar Pallarols, en representació  de la Fundació Mobile World Capital, Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions de la Generalitat, i Josep Ramon Ferrer, director d’Estratègia TIC de l'Ajuntament de Barcelona. El secretari general de la ITU, Hamadoun I. Touré, hi ha intervingut via vídeo durant la benvinguda, mentre que Pere Torres, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, ha estat el responsable de cloure l’acte.

GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92