Telecos.cat reuneix rectors, directors i caps d'estudis al II Fòrum d'Escoles d'Enginyeria de Telecomunicació

30/04/2014

Per segon any consecutiu, l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) ha reunit rectors, directors i caps d'estudis de diferents centres universitaris de Catalunya en el Fòrum d'Escoles d'Enginyeria de Telecomunicació, dinar de treball anual que té com a principal objectiu debatre temes d’interès que relacionen el món acadèmic amb el sector professional.
 
El director general d'Universitats de la Generalitat, Lluís Jofre -que ha estat l'encarregat de presidir l'acte- ha aprofitat la seva intervenció per destacar la necessitat de posar l'accent en la transferència de coneixement. "Durant 30 anys les universitats del país han generat un coneixement de primer nivell fins al punt que la intensitat de recerca ens posiciona al món a un nivell al que comparativament podria tenir el Barça", ha dit. I ha afegit: "El que ens toca en els propers 10 anys és ser capaços de transferir aquest coneixement a la societat per generar riquesa". Segons Jofre, la clau està en què els graduats que surten de les universitats portin a dins "la llavor" per aconseguir-ho.
 
La trobada també ha servit per presentar una proposta de manifest (el contingut del qual es donarà a conèixer al llarg dels propers dies) on es reivindica l’equiparació immediata dels títols oficials de les Enginyeries de l’anterior ordenament universitari, al de l’actual de Màster (nivell 3) dins el nou marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior. 
 
Al II Fòrum d'Escoles d'Enginyeria de Telecomunicació també han assistit representants d’altres entitats, com l’Associació ITSCool (que promou el coneixement i l’acostament a les carreres d’Enginyeria en l’àmbit de les TIC entre els alumnes d’ESO i Batxillerat), de l’AC Telecogresca (que amb més de 35 anys de trajectòria presenta la seva candidatura a Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona) i de Caixa d’Enginyers (que com a patrocinadora del Fòrum ha presentat els seus serveis per a estudiants universitaris).
 
GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ 
 
 
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92