Nous descomptes exclusius per a membres del col·lectiu

28/04/2014

Gràcies a diversos acords de col·laboració, l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) pot oferir als membres del col·lectiu nous descomptes exclusius:
 
Jamonify ofereix als membres de Telecos.cat un 15% de descompte fins al 30 de juny en les comandes superiors a 40 euros. Originals i exclusius regals gourmet amb un packaging impressionant. Packs de 80 gr. de pernil ibèric de gla tot just tallat a mà i presentats en caixes de luxe tipus sombrerera fetes artesanalment. Un regal glamurós, únic i diferent per deixar emprenta.

Avancar ofereix un servei de carsharing (cotxes per hores o dies) i es converteix així en una alternativa a les despeses que suposa un vehicle de propietat: permet disposar de vehicles a qualsevol hora sense haver de fer front al pagament del combustible i de l’assegurança a tot risc. Els cotxes estan distribuïts en pàrquings reservats per tota la ciutat de Barcelona i les seves reduïdes tarifes per hora inclouen carburant, assegurança a tot risc i els primers 80km de conducció. Als membres de Telecos.cat que es donin d’alta, Avancar els obsequiarà amb 50€ en bonus consum que s’afegiran automàticament al compte i que se’ls restaran de les reserves que facin el primer mes.
 
Que els teus fills no es quedin sense colònies! Les colònies d’estiu d’Eix Estels amb 31 torns i 8 temàtiques diferents (ràdio, hip-hop, anglès, hípica, aventura...) amb un descompte exclusiu de fins a 43€ (descompte no acumulable a altres descomptes) per als membres de Telecos.cat.  
 
Si vols conéixer tots els detalls d'aquestes ofertes entra amb el teu nom d'usuari i contrasenya a la secció Avantatges i descomptes.  

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92