El Grup de Treball d'Acústica i Audiovisual vol visualitzar la bona feina dels enginyers de Telecomunicació en aquest àmbit d'actuació

01/04/2014

El Grup de Treball d'Acústica i Audiovisual de Telecos.cat es reunia la setmana passada per tal d'abordar les diferents accions que està duent a terme. En aquest sentit, destaca la realització d'un recull de projectes i actuacions professionals que serveixi per visualitzar la bona feina dels enginyers en el disseny de solucions acústiques i en la planificació i concepció d’espais audiovisuals. Si estàs treballant en l'àmbit de l'acústica i les instal·lacions audiovisuals i/o estàs interessat en participar en aquest recull, només cal que envïis un correu electrònic amb les teves dades a serveis@telecos.cat.

Per altra banda, els professionals membres del grup van tractar l’actualitat normativa ambiental i acústica d'àmbit català -en procés de modificació-, on s’està participant activament.

Per últim, es va abordar el conveni signat recentment amb el Clúster de l’Audiovisual i les vies de col·laboració que en aquest sentit es mantindran des del grup.

Els grups de treball de Telecos.cat tenen com a objectiu fomentar l'intercanvi d'experiències i coneixements entre els membres del col·lectiu i generar opinió qualificada sobre els diferents àmbits de les Telecomunicacions. Per ser-ne membre només cal demanar-ho a través del següent formulari online.

+info sobre els grups de treball de Telecos.cat al següent enllaç.
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92